Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Контрасти в здравеопазването: Повярвайте, лекарите мога да направят чудеса!

  • Дълбок поклон пред хората в боли престилки, които спасиха жи­вота на семейството на сина ми

Семейство Димитрина и Гого Гочеви от Айтос изпрати благодарствено писмо до Министерството на здравеопазването, ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен и до в. „Доктор“ за спасяването на живота на сина им Мирослав, снаха им Татяна и новороденото им внуче Явор.

„Изказваме чрез вас своята голяма благо­дарност към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, за изключителния професионализъм на екипите, участвали в спасяването на живота на нашите деца. На 16 септември миналата го­дина синът ни Мирослав и неговата бременна съпруга Татяна постра­даха при тежката ката­строфа край сливенско­то село Тополчане, при която загинаха двама души. Колата на нашите деца бе ударена челно от друг автомобил. Вед­нага след инцидента са пристигнали линейки на „Спешна помощ“ и екипи на Гражданска защи­та. Бързо са започнали действия за извеждане на пострадалите в два­та автомобила. Всички екипи, включили се в спасяването на нашите деца, са действали мно­го координирано и благо­дарение на изключител­ния им професионализъм днес се радваме на мла­дите и бебето, което се роди в болницата след катастрофата живо и здраво. Снаха ни пре­търпя операция на дала­ка и отдавна е изписана. Малкият Явор повече от седмица е при нас в Айтос. Синът ни бе в много тежко състояние с натрошени крайници. При удара бяха счупени костите на краката му и едната ръка и бе подложен на операции за поставяне на пластини Настанен е в отделе­нието по ортопедия и вече движи краката си. С когото сме говорили, всеки се чуди, че децата са оцелели при този тежък инцидент. Убе­дени сме, че бързата реакция и компетент­ността на екипите са били чудото, което е спасило живота им. За нас това беше изклю­чително тежък момент и до края на живота си ще помним ужаса, който преживяхме. Думите не са достатъчни, за да споделим чувствата, ко­ито изпитваме – дълбока благодарност и пре­клонение пред всички, които не губиха време, реагираха адекватно и върнаха при нас децата и внучето ни. Те имат втори шанс благодаре­ние на екипите на: Спеш­но отделение и Спешния център, Отделението по акушеро-гинекология, Отделението по реани­мация, Отделението по хирургия, Отделе­нието по ортопедия, Отделението по дет­ски болести, Кръвния център към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Възхитени сме от вниманието на всички лекари и се прекланяме пред труда им. Нека бъ­дат благословени!“

Контрасти в здравеопазването: Докога докторите ще ни мотаят с часове?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *