Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при алергия

При дихателна алергия-смилат се 2 чаени лъжички медицинска дъвка, разбърква се със 7 супени лъжици мед и 3 ситно нарязани глави лук. Всичко това се залива с 250 мл вода и се вари докато водата остане наполовина. Прецежда се и се прибавя 250 грама добре разбито краве масло. Приема се на гладно сутрин ивечер по 1 чаена лъжица.

При алергия и акари- в чаша кисело мляко се слага една трета от чаена лъжичка сяра за пиене от аптеката. За по- лесно консумиране може да се добави захар. Тази процедура може да се прилага 4-5 дни, като сместа се изпива 1 път дневно и то на гладно. Същата рецепта е подходяща и за лечение на екзема.

При лекарствена алергия- ако се получат обриви или задушаване най-доброто средство е боровия терпентин от аптеката. Капват се няколко капки на бучка захар и се глътва. След това се пие повече вода. Ако освен обривите се появят силни нетърпими сърбежи се пие чай от лозови листа, сварени в 400 мл вода. Същият се пие след 1 час и то 4-5 пъти дневно и 1 чаена чаша преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *