Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

В нашата страна има много талантливи и добри лекари, дано ги задържим!

  • Живеем в динамично противоречиво ежедневие на 21 век.

И тук работят та­лантливи специалисти в различни области. Такъв човек е доц. Златев – с огромен опит и сърце. Отдаден на хората, ле­кар във Военна болница.

На Рождество Хри­стово 2004 г. си счупих левия крак в областта на глезена. Лекарят, който ме прие във Военна бол­ница, не ми даде надеж­да, че ще се възстановя.

Превърза глезена ми с бинт и ме отведоха в болничната стая. Бли­зо два месеца останах там.

За мой късмет лече­нието ми бе поето от доц. Зла­тев. Няколко пъти ме гледаха на рентген. При всяка визитация доц. Златев се интересува­ше от състоянието на крака ми и назначаваше съответното лечение. Дори преди да ме из­пишат, поръча да на­правят две кори, които да придържат крака до укрепването му. Благо­дарение на правилното и компетентно лечение аз ходя с двата си крака без бастун. Често пъти отправям молитва за здраве и успех в живота на доц. Златев и благо­славям моя спасител.

В нашата страна има много добри лекари. Въ­прос на далновидност и разумна политика е да се направи всичко възможно те да се задържат в Бъл­гария, която ги е създа­ла. Животоспасяващият им труд трябва да полу­чи и подобаващо заплащане. На­шият народ се нуждае от знаещи и можещи леkapu професионалисти и c хуманни чувства към страда­щите болни.

С уважение: Виолета Рутева – София

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *