Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жълтата гостенка е „подарък от мобилния телефон”?!

Тема с продължение…

За какво ли вече не сме обвинявали мобилните телефони, без които не можем, това е факт. Някои учени отхвърлят такава врьзка между еди коя си болест и безжичния-телефон, други се колебаят, трети се опитват да я обяснят.
Проф. Владимир Власенко – директор на Виницкия национален аграрен университет и доктор на биологическите науки, лауреат на международна награда от ООН, е създал собствен метод за диагностика на туберкулозата, който се прилага в 35 страни от света.
Проф. Власенко е известен зад пределите на собствена¬та си родина с това, че е изобретил простичък, но ефективен експрес-метод за откриване на туберкулозата в организма на човека и животните. Сега наличието на пръчицата на Кох може да се установи на основата на кръвен анализ. При това само за два-три дни.
По-рана за това се изискваха 30 до 90 дни. Този диагностичен метод е признат от експерти от Световната здравна организация и патентован в 35 страни по света. За тази екс-пресдиагностика на туберкулозата ученият стана Почетен член на Нюйоркската академия на науките в САЩ.
Наскоро, през ноември миналата година, на Международна среща на микробиолозите в Харков Владимир Власенко обнародвал резултати от още едно изследване. То касае влиянието на електромагнитните вълни за развитието на туберкулозата

ТРЕВОЖНИ ЦИФРИ!
Над 80 000 от общо 440 000 случая на тази форма на болестта са регистрирани, само в Европа, особено в Източна. Западните европейски държави също не са пощадени. Лондон например; който приема много имигранти от бедни страни, е с най-много случаи на туберкулоза сред западноевропейските страни.
У Планът е до 2050 г. да бъде изкоренена туберкулозата В Европа чрез подобряване мерките за превенция, откриване и лечение на болестта.

ВЪПРЕКИ ВЗЕТИТЕ МЕРКИ ПРЕЗ 2011 Г. СЕ Е УВЕЛИЧИЛ БРОЯТ НА БОЛНИТЕ!
Според д-р Петър Генов, управител на Специализираната болница за активно Лечение по пневмофтизиатрични заболявания във Варна,; е ясно, че има тенденция към увеличаване на заболеваемостта, но той е категоричен, че тя е резултат и от по-добрата диагностика. „Това се дължи на дейността на общопрактикуващите лекари, които изпращат за изследване всеки със съмнение за Заболяването, както и на организираните кампании за безплатни прегледи на МЗ“ – казва още той. А статистиката сочи, че именно по време на „Седмицата на отворените врати“ се откриват най-много новозаболели“.

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *