ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стресът често докарва силен косопад

Аз сам на 35 години и винаги сам имала много гъста и здрава коса, без пърхот и проблеми. Но преди 3 години изживях силен и продължителен стрес, грижих се около година за тежко болната си майка. Оттогава е и косопада ми. На ден падат около 150 косъма при разресване, а при миене на косата – повече от 200. Имам сърбеж по главата, а когато той се засилва, засилва се и косопада. Заедно с косопада се появяват и мускулни и ставни болки, болки в гърба. Косата ми започна да побелява и космите да изтъняват. Прилагала сам всякакви препарати, маски и шампоани, има известно затишие и после след най-малкото нервно напрежение, косопада продължава. Общото ми здравословно състояние е добро, затова си мисля, че косопада ми се дължи на стрес и отслабване на имунната ми система. Моля да ме посъветвате към какъв специалист да се обърна за помощ и какво лечение да избера?

Силвана Гатева, Русе

Действително стресът е една от водещите причини за срив на имунната система. При вас положението не е толкова сериозно. Има връзка между нервното напрежение, болките, косопада. Но с уточнена диагноза и адекватна хомеопатична терапия, бихте могли да излезете от това състояние. Ако желаете, обадете ми се.
Желая ви успех!
Д-р Цветана Стефанова – специалист по вътрешни болести и хомеопатия – Lekuva.net, служебен телефон: 02/971-81-06, домашен: 02/846-33-16.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *