Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ставните заболявания са много коварни!

Нов продукт на италиански учен премахва болката и не предизвиква странични ефекти

Причината е тази, че вхру­щяла липсват нервни влакна, а като няма болка, и диагнозата се поставя трудно. Когато се появи болка, тя вече е механич­на. Човек се събужда сутринта, нищо не го боли и чак след обяд започва да усеща болка в увредената става. Същото се случва и след физическо нато­варване. Увреждането на хру­щяла постепенно се прехвърля и засяга костта и всички ставни структури. Най-много страдат т.нар. носещи сегменти – тазо­бедрените, коленните, глезенните стави, стъпалата и да не пропуснем гръбнака.

„Мнението на световна­та ревматологична общност е, че благотворно влияние на ставите и хрущяла оказват протекторите – обяснява д-р Родина Несторова, секретар на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза. – Досега с добър ефект се очертаваха т.нар. хондропротектори, които съдър­жат елементи като в ставния хрущял. Към приложението на тези препарати се прибавиха и други – природни. Д-р Нес­торова изтъква, че най-новият терапевтичен метод се нарича физиологична регулативна ме­дицина и че нейната цел е да се възстановят нивата на различ­ни важни вещества в организма, които тя нарича изключително ценни модулатори. Оказва се, че такъв модулатор и важно белтъчно вещество е колагенът, който представлявал 1/3 от всички протеини в човешкия организъм. Именно колагенът е основният градивен елемент на всички ставни и околоставни структури. С възрастта, с намаляването на физическата активност, със заседналия начин на живот, дори и само заради неправилната стойка и различните заболявания се стига до рязко намаляване на колагена.

„При остеопорозата кола­генът се разгражда и се стига до недостига му – продължава д-р Несторова. – Италиански учен обаче създаде нов продукт, който съдържа това вещества в нужното количество, a този продукт е разработен на принципите на модерната физиологична медицина“. Д-р Несторова разяснява, че новото лекарства е във вид на ампулци се въвежда в организма чрез инжекции. Най- важното е, че премахва болката и досега поне не е давал странични реакции.

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *