ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкове мехлеми за рак на кожата

•    При рак на кожата болните участъци на кожата се смазват три пъти на ден с пресен сок от билката змийско мляко. Ако през лятото не е трудно да се набави тази билка, то за зимата трябва да се приготви предварително. Наситнената билка се смесва във пропорция едно към едно с разтопена гореща свинска мас или със вазелин. За да не се развали при продължително съхранение се добавят десет капки карборова киселина.
•    При ракови язви от всички видове злокачествени заболявания на кожата добре действат втривания на пресен сок от еньовче. Полезно е всекидневно приемане на това растение и промиване.  Ефективен е мехлемът от сокът на това растение смесен с прясно селско масло.
•    Настъргва се пресен морков и се слага на слаб огън докато се намали обемът му на половина. Оставя се малко да изстине и се слага на болното място.
•    Конопено семе се слага в глинен съд, затваря се и се поставя в гореща фурна, докато не се отдели от него маслото прецежда се и се мажат болните места.
•    Разрязва се на две половини жаба и една част се слага върху раната. След час се маха и се слага втората половина.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Билкове мехлеми за рак на кожата

  1. Йордан Йорданов каза:

    Имам кожно образувание на гърдите в размер на двулевова монета. Предполага се че е раково. Какъв мехлем да използвам за премахването му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *