Георги: АЛКОГАРД ми помогна драстично да намаля пиенето

Наш читател разказва как е намалил консумацията на алкохол с помощта на хранителната добавка АЛКОГАРД

Здравейте, аз съм Георги от град Хасково и искам да споделя с вас и читателите как добавката ми помогна да спра пиенето.

Аз съм на 45 години и работя в строителството. Както сигурно знаете, в тези среди доста си се пийва. Свикнал съм след работа да пия с колегите. Откакто се помня го правя.

В началото пиех по 1-2 бирички след работа, но по едно време започнаха да не ми стигат. Станаха 3-4 бири след работа, а накрая започнах да пия и водка.

Така си продължаваше години наред, но последните три или четири години нещата се влошиха много. Взех да се прибирам наистина пиян до козирката. Жена ми започна да ми прави проблеми. Скандалите станаха редовни, защото всеки път обещавах, че няма да се напивам така на следващия ден, а не го изпълнявах. Общо взето живота ми взе да тръгва надолу само заради пиенето на алкохол. Имам и дете и тези скандали с жена ми и на него не се отразяваха добре.

Най-странното е, че осъзнавах, че съм зле, но не можех да си наложа волята, за да спра. Говорихме много сериозно с жена ми и тя прояви разбиране. Разбрахме се, че ще търсим решение на проблема.

След няколко дни тя ми каза, че е открила някаква добавка за спиране на алкохола. Аз никога не бях пил такива добавки през живота си и си мислех, че ще е някаква измама. Все пак решихме да ми поръча една опаковка и да пробваме.

Започнах да пия добавката, както е указано на опаковката. Още след 2-3 дни забелязах, че започва да ми става лошо, когато пия алкохол. Продължих да я пия и вече за 3 месеца съм намалил алкохола драстично! Явно действа като създава някакво отвращение, но наистина работи!

Благодаря ви и бих препоръчал всеки да пробва АЛКОГАРД, ако му е трудно да спре да пие.

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *