Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народна медицина при рак и цироза на черния дроб

•    Сутрин и вечер преди ядене да се пие по чаша отвара от бухалчест плавун – една изравнена чаена лъжичка на чаша гореща вода. Едновременно се дъвчат и поглъщат по три чаени лъжички наситнени корени от аир. Освен това през деня се пие запарка от 400- 600 мл коприва (една чаена лъжичка на чаша гореща вода). На черния дроб се редуват четири часови компреси с балсама на Битнер и двучасови лапи от полски хвощ. Лапите от полски хвощ обезателно се оставят за през нощта.
•    Сутрин и вечер да се приема по 200 мл запарка от камшик- една чаена лъжичка на чаша гореща вода се накисва пет или десет минути.
•    При цироза на черния дроб помага хрян във водка- пет или шест растения хрян се заливат с 0, 5 литра водка и се оставят седем дни да престоят. Пие се по една супена лъжица три пъти на ден преди ядене.
•    Запарка от змийско мляко (супена лъжица от билката се залива с гореща вода, оставя се в термос за четири часа) се приема по 200 мл сутрин при тумор на черния дроб.
•    При рак на черния дроб хората пият чернодробен сок или изяждат черен дроб заедно с жлъчката на различни домашни животни. Особено полезен е черният дроб на селската кокошка.
•    При цироза на черния дроб е хубаво всеки ден да се пият по две чаши чай от плавун. Чаят се приготвя по следният начин: една чаена лъжичка от сухата билка плавун се залива с чаша гореща вода и се оставя за 15 или 20 минути. При уплътняване на черният дроб се пие чай от камшик, смесват се 100 г камшик 100 г еньовче, 100 г миризливо еньовче. Една чаена лъжичка от сместа се залива с 250 мл гореща вода, всеки ден на гладно се пие по една чаша и още две чаши на глътки през целия ден.

Все още ли искате да пиете алкохол? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *