Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Известни личности, които отслабнаха не от суета, а за да си подобрят здравето

Здравето струва скъпо и на най-богатия човек. И именно хората с повече пари и възможност знаят това най-добре

здравето

Някои от световноизвестните знаменитости станаха неузнаваеми, след като отслабнаха. Ето един поглед към едни от най-драматичните трансформации, които са постигнати не от суета или много свободно време, а като превенция на здравето или за корекция на вече съществуващи заболявания.

Д-р Хилари Джоунс

Според д-р Хилари Джоунс, отслабването е „толкова важно, колкото и отказването от цигарите“. И още: загубата на тегло не трябва да се случва само от суета, е мнението на специалиста. Известният британски лекар допълни още, че бавната и дълговременна ликвидация на излишните килограми идва с много физически и психологически ползи.

Според него трябва да се започне с малки цели. Например: физическа активност за десет минути на всеки два часа. Постепенно времето и интензивността се увеличават. По този начин човек ще бъде доволен от онова, което прави, за да премахне излишните килограми. Поставянето на цели и навременното им изпълнение е още един мощен стимулатор, свързан с отслабването.

Нека разберем защо някои от най-известните звезди в света са решили да отслабнат. И то при положение, че външността им е тяхната визитка. Все пак в краткия списък има артисти, които са били много по-лесно разпознаваеми именно заради излишното тегло, което са имали преди време.

Въпреки това те решиха да отслабнат не от суета, а за да си подобрят здравето

Пинк

Певицата Пинк имаше проблеми със загуба на тегло след раждането. С наближаването на турнето през 2019 г. тя реши, че трябва да влезе във форма. Затова започна работа с диетоложката Ариане Резник. Певицата вече яде здравословни, предимно вегански ястия, а практикуването на енергични съчетания от различни упражнения също помогна да добие визията, която имаше преди да се появят децата.

Алек Болдуин

Алек Болдуин отслабна с 60 килограма. Той искаше да обърне преддиабетна диагноза.

Алек Болдуин доби популярност с появата си в сериала Knots Landing (1979–1993). Години по-късно външният вид на 65-годишния актьор значително се е променил. The Living Clearly Method е книгата, която Хилария Болдуин (инструктор по йога, предприемач, подкастър и негова съпруга) написа през 2016 г. Тя разкри подробности за сериозните медицински проблеми, които Алек Болдуин е имал.

Хилария отбеляза, че съпругът й е бил на ръба да развие хронично заболяване, когато са се срещнали. Моментът, в който е разбрал, че е в преддиабетно състояние, е това, което го е накарало да промени начина, по който се храни. Той се отказа от захарта и намалява приема на въглехидрати, което от своя страна му помогна да свали 60 килограма.

Джанет Джаксън

Сестрата на Майкъл Джаксън отслабна със 70 кг, за да се върне във форма, след като роди. Опитът на Джанет Джаксън в музикалната индустрия говори сам за себе си – над 100 милиона продажби и пет награди „Грами“. Албуми като Rhythm Nation и 1814 са бетонирали много нейни хитове в топ класациите. Изданията Lifetime и A&E обявиха през 2021 г., че в процес на разработка е документален филм, който ще разкаже за живота й.

През 2017 г. Джаксън свали 70 килограма с помощта на диетоложката Полет Сиблис (Paulette Sybliss). Тя тренира със Сиблис в продължение на шест седмици, започвайки точно след като роди сина си Еиса в началото на същата година. Тогава певицата беше на 50 години.

Как точно отслабна Джанет? Силови тренировки в продължение на 45 минути, четири дни в седмицата. Това ѝ помогна да се изпълни с енергията и силата, необходими за взискателния ѝ график.

Мелиса Маккарти

Мелиса Маккарти винаги е била пряма и говори без задръжки за борбата с излишните килограми. Тя не беше твърде притеснена за външния си вид, но знаеше, че воденето на по-здравословен живот е пътят, който трябва да поеме. Най-големият ѝ урок беше да разбере, че числото на кантара няма голямо значение. Важно е отслабването да бъде кодирано като мисъл, а не като част от холивудската суета.

Маккарти започна да отслабва с хранителни добавки. След това промени начина, по който се храни. И чак тогава започна да бъде по-активна във фитнеса, или докато тичаше в парка. Нейният постепенен, балансиран и не особено натоварващ режим проработи и тя свали 75 килограма. Вдъхновена от личната си борба и малките победи, които започна да постига, симпатичната актриса стартира линия дрехи, предлагаща тоалети от размер 34 до 58.

Джон Гудман

За да влезе във форма Джон Гудман падна в „заешката дупка“ и получи типаж въз основа на външния си вид. Той все още е известен с ролите си на „големия човек“, но всичко се промени със загубата на едни 100 килограма. Предишната му зависимост от алкохола отразява и битката му с храната. Премахването на първия вреден навик го вдъхновило да премине плавно, но сигурно към по-здравословни навици.

Джон Гудман намали приема на захар и започна да посещава фитнес залата шест дни всяка седмица. Докато твърденията предполагат, че е получил някаква хирургическа помощ, Гудман отрича и казва, че всичко се свежда до поставянето на цели и работата за тяхното постигане.

Кейт Уинслет

През цялата 2020 г. Кейт Уинслет даде приоритет на своето здраве, докато снимаше лимитирания сериал на НВО „Мер от Ийсттаун“. Тя сподели пред списание „Marie Claire“, че колоезденето ѝ е любимо, а велосипедът ѝ Peleton у дома кара цялото ѝ семейство да се раздвижи. Уинслет призна, че използва възможността да се разтовари психически, като крещи и плаче, докато върти педалите.

Пред списание People актрисата разкри, че увереността ѝ е намаляла от предишните критики след участието в „Титаник“. Това беше в началото на нейните 20 години, но сега, след като вече е майка на три деца, Уинслет е погребала тези нелюбезни коментари в миналото. За нея по-важно е как се чувства, а не как другите казват, че трябва да се чувства.

Източник: pagesix.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *