Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Иван: Глюко баланс ми помогна при повишена кръвна захар

Наш читател споделя как хранителната добавка Глобал Хелт Глюко баланс му е помогнала при високи стойности на кръвната захар

глюко-баланс
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравйте! Казвам се Иван Божилов, от град Петрич. Искам да споделя с читателите ви колко съм доволен от добавката.

За себе си мога да кажа, че си хапвам всичко и обичиам да си пийвам, в мярка, но редовно. По принцип съм акативен като за годините си, но не мога да кажа, че водя някакъв много здравословен начин на живот. Не съм по тези новите моди с диетите и т.н.

Иван от град Петрич
Иван от град Петрич

Началото на лятото тази година реших да си направя профилактичен преглед и пълни кръвни изследвания, тъй като не си бях правил и аз не помня от кога. А за хора над 55 е важно.

Мислих си, че всичко ще е наред, защото се чувствам много добре и нямам никакви оплаквания, но се оказа, че не точно така. Резултатите показаха, че кръвната ми захар е завишена. Не беше диабет, но лекаря ми каза, че ще трябва да взема някакви мерки.

Каза ми да спра сладкото, да нямаля червеното месо и да спра да пия тотално, защото тези неща ми качват кръвната захар. Сладкото спрях лесно, но месото и вечерната малка ракийка не успях да ги махна.

Чудех се как може да си помогна с нещо и ми излезна една реклама за някакъв продукт за сваляне на кръвната захар. Влезнах, видях съставките и звучеше доста убедително. Добаваката беше намалена с 50% и реших да си поръчам. Казах си, че 15 лева не са много и да не работи, няма да обеднея.

Пих една опаковка и след това пак отидох да ми вземат кръв. Този път кръвната ми захар си беше в норма. Много съм доволен и оттогава си пия по 1 капсула на ден. Хубав продукт с хубави съставки! При мен Глюко баланс помогна.

глюко-баланс
ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *