Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ралица разказва как АРТРОМИН е помогнал за болките в ставите

Жената е засегната от артроза и АРТРОМИН облекчава симптомите и болката

артромин

Здравейте, казвам се Ралица Тодорова и съм от град Хасково. Искам да споделя с вас и читателите на сайта как този продукт ми помага и какви са моите впечатления от него.

Аз съм на 60 години и страдам от хипотиреоидизъм. Освен това имам и роднини със ставни проблеми, така че сигурно съм и генетично предразположена.

С напредването на годините, започнах да усещам лека болка в ставите на коленете, когато се движа повече от обикновено. Отидох на лекар и ме диагностицираха с артроза. Казаха ми, че е нормално за възрастта и състоянието на щитовидната ми жлеза.

Последната 1 година обаче болките се засилиха значително. Също така започнах да усещам и скованост, след като не се движа. Трябваше да раздвиждам краката си след сън, много беше неприятно.

Разбира се, аз взех мерки, бях на физиотерапевт и си правя упражненията, което помага, но не е решение за проблема ми. Болките все така си продължават.

Споделих на приятелка и тя ми каза, че мъжът й също има ставни проблеми и че пиел някаква хранителна добавка, която му помогнала. Честно казано ми се стори като измишльотина, но все пак ми стана интересно.

Един ден се замислих и си казах – защо да не пробвам? Обадих се на Фанка и й казах да ми поръча една опаковка.

Започнах да пия Артромин. Първата седмица не усетих никаква разлика, втората имаше леко подобрение, а на четвъртата вече беше по-забележимо. Поръчах си втора опаковка и продължих да пия и забелязах, че сутрешната скованост е доста по-малко. Вече пия трета опаковка от Артромин и мога да кажа, че наистина помага! Добавката не ми е излекувала състоянието, но определено се чувствам по-добре, когато я пия.

Препоръчвам да опитате и се надявам да подейства и при Вас!
Желая Ви здраве!

Артромин
Движете се отново с Артромин!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *