Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

„Леките“ цигари няма да ви спасят от „лошите“ болести! Има начин да откажете цигарите!

Когато откажете цигарите, никотиновите рецептори спират да работят. На практика това означава, че вече не получавате такова количество допамин, с каквото сте свикнали. Съгласно резултати от изследване, проведено през 2002 г., един месец след спиране на цигарите доскорошният пушач започва да развива симптоми на депресия. Организмът на подрастващите е по-чувствителен към никотина, затова тийнейджърите по-лесно стават зависими от възрастния човек. Например в САЩ всеки ден четири хиляди подрастващи ежедневно опитват първата си цигара. И хиляда от тях впоследствие стават закоравели пушачи.
И още нещо: който се надява, че леките цигари са „по-здравословни“, много се лъже, защото няма да успее да избегне тези лоши болести, преследващи пушачите: цигарите с понижено съдържание на катран не понижават риска от заболявания. Но нещо по-лошо – ако решите да ги откажете, процесът ще е по-продължителен и сложен. Освен това, дори краткотрайното въздействие на тютюневия дим веднага нанася вреда на организма. „Химичните вещества проникват в белите ви дробове всеки път, когато вдишвате цигарения дим, и незабавно причиняват вреда – казва Регина Бенджамин – главен лекар в САЩ. – Дори и незначително количество тютюнев дим вреди на ДНК, а това може да доведе до рак“.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

в. „Доктор“

 

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *