Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мария: Глобал Хелт Анти-пигмент ми помогна да залича слънчевите петна по кожата

Мария разказва как с помощта на Глобал Хелт Анти-пигмент е изсветлила и премахнала грозните слънчеви петна

глобал хелт анти-пигмент при слънчеви петна
Изображението е илюстративно.

Здравейте. Аз съм Мария на 52 от Димитровград и искам да споделя моята история с вас.

Ще започна от там, че обожавам плажовете и морето, но проблемът ми е, че имам много бяла кожа. При мен няма хващане на тен, направо си изгарям. Затова винаги използвам 50 фактор слънцезащитни кремове и рядко имам проблеми.

Тази година, обаче, се излъгах. Беше топъл, но облачен ден. Реших, че щом седя под чадър и е облачно, че няма за какво да се притенсявам. Оказа се, че съм направила голяма грешка. След няколко часа на плажа вече бях много зачервена. Когато забелязах, си сложих тениска, но това не ми помогна особено.

Разбира се, нощта беше кошмарна. Трябваше да спя на закачалката, защото както и да се облегна, болеше много.

След около седмица и нещо започнах да се беля и тогава забелязах, че са ми се образували нови петна от слънце по деколтето и гърба. Не ми е за първи път, но тези си личаха много и ме дразнеха.

Съвсем случайно попаднах на статия, споделена от страницата на lekuva.net във Фейсбук, където пишеше за пигментните петна и накрая имаше прикачен едни продукт – Глобал Хелт Анти-пигмент. Реших да разгледам и се оказа, че кремът има много съставки, повечето природни и също така беше намален с 50%.

Поръчах си една опаковка, но честно казано бях скептично настроена. Кремът дойде бързо и започнах да се мажа по 2-3 пъти на ден. В първия момент има съвсем леко парене, но отшумява бързо, явно така се разбира, че кремът работи.

Още на първата седмица петната започнчаха да избледняват. Използвах цялата опаковка и мога да кажа, че по-упоритите петна вече са значително по-изсветлени, а другите или са изчезнали или са почти незабележими. Препоръчвам да опитате Глобал Хелт Анти-пигмент!

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *