Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доматеният сок облекчава махмурлука

Плодовите сокове винаги са считани за едни от най-полезните напитки, които приемаме. Освен с високата си хранителна стойност те са известни и с вкусовите си качества и със способността им да намаляват жаждата, която изпитваме понякога. Един от най-полезните сокове за здравето ни това е доматеният сок. Той се извлича от пресни домати и може да се използва като се добави към ястия или като се изпие направо.

Ликопенът, който се съдържа в домата е отговорен за червения му цвят и за него се знае, че има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той е ефективен срещу рак на гърдата, рак на белите дробове, рак на простатата и др. Освен на ликопен доматеният сок е богат и на много витамини и минерали полезни за човешкото здраве. В една чаша доматен сок се съдържа необходимата за организма дневна доза на витамин А и С. Други витамини, които може да си набавим от доматения сок това са: К, В1, B2, B3, B5 и B6. Доматеният сок е богат на минерали като калий, желязо, магнезий и фосфор.Тези вещества са много важни за поддържането на правилното функциониране на клетките и тъканите в тялото. Доматеният сок е богат на природни вещества, които помагат при борбата с лошия холестерол натрупан в тялото. Той е отлично средство при борбата с лошия холестерол и с някои сърдечно-съдови заболявания. Витамин В6, който се съдържа в доматите помага при разрушаването на хомоцистеин, който е съединение увреждащо стените на кръвоносните съдове. С редовната консумация на доматен сок това съединение може значително да се намали.

Доматеният сок е полезен за бременни жени, тъй като доставя необходими хранителни вещества на нероденото дете. Суровият доматен сок е полезен за повишаването на апетита и подпомага доброто храносмилане. Пиенето на суров доматен сок подпомага работата на черния дроб и предотвратява появата на запек. Освен това е полезен и за намаляване на махмурлука. Ако сте пили повече от необходимото количество алкохол може да си направите коктейл от 100 мл. доматен сок примесен с 100 мл. сок от краставица, 10 мл. сок от спанак и една чаена лъжичка зехтин и тази смес да изпиете преди лягане. Определено на другата сутрин ще се чувствате много по-добре.

Пресният сок от домати може да се пие в големи количества без да има странични ефекти и ползите от него за човешкото здраве са големи.

Има и други природни методи, с които успешно може да сложите край на алкохолизма!

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 02/ 822 03 12; 0876 766 800!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *