Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Влиянието на лунните цикли върху човешкото здраве през септември

По-голямата част от септември ще бъде под положително планетарно влияние

здраве

Първата седмица от месеца е най-тиха. Малки колебания са вероятни само от 3-ти до 5-ти септември. Това най-вероятно ще повлияе на общото състояние на тялото, както и на настроението.

4 – Юпитер става ретрограден, а Венера – директна

Дните около 3-и до 5-и септември могат да разтърсят емоционалната сфера. Настроението ще е изключително нестабилно – от желание за плач до безпричинен смях. Особено ще бъдат засегнати хората с повишена възбудимост, както и онези, които са подложени на стрес. Ще има безсъние, неразумни страхове, притеснения с повод и без повод. Това може да провокира скокове на кръвното налягане и засилване симптомите на вегетативно-съдова дистония. В последния ден на въздействие може да се забележи и треперене на ръцете.

8 – Луна в Рак в квадрат с Нептун и Марс

Вероятни са нервни сривове, здравословното състояние ще е нестабилно. Цялата храносмилателна система е уязвима, особено стомаха, както и черния дроб. Ето защо е особено важно да се следи храненето. Препоръчително е да се откажете от алкохола, включително и от бирата, сайдерите и т.н. Гастритът и гастродуоденитът могат да се влошат, болката в епигастричния регион ще се увеличи, ще се появи оригване и киселини.

10 – Луна в Рак в опозиция с Плутон

Симптомите на заболявания, пред които преди сте си затваряли очите или не сте обръщали внимание, могат да се проявят с нова сила. Трябва да потърсите професионална медицинска помощ, не пренебрегвайте случващото се. Може да има неизправности в стомашно-чревния тракт, запек или, обратно – диария и поява на тежест в стомаха.

12 – Луна в Лъв квадрат Юпитер

Най-уязвими са сърцето и гърба. Възможна е повишена сърдечна честота, нарушение на сърдечния ритъм, болка в гърдите. Може да се появи недостиг на въздух, гадене и слабост в краката. С особено внимание трябва да се наблюдават хора, които вече са били диагностицирани с проблеми на сърдечно-съдовата система. В следобедните часове ефектът върху съдовата система ще се засили. В резултат на това се появяват главоболие, световъртеж и усещане за изтръпване в долните крайници.

15 – Новолуние. Луна в Дева

Симптомите на съществуващите заболявания отслабват, но в същото време хипохондрията се засилва – болести се виждат и там, където ги няма. Емоционалността се повишава, а имунитетът, напротив – намалява. На този фон е вероятно обостряне на хронични заболявания, увеличаване на заболяванията, свързани с отделителната система и функцията на червата. Може да се появят колики, тежест в корема, ще се засилят симптомите на хемороиди. Добро време за прочистване на организма. Ако се подложите на диета, ще получите бърз, добър и траен резултат.

19 – Луна в Скорпион в квадрат с Венера и в опозиция на Юпитер

Дори здрав човек може да почувства дискомфорт, болка и тежест в главата. На фона на нервното напрежение се обострят хроничните заболявания. Изострени проблеми, свързани с пикочно-половата система. Проявите на цистит, млечница и други инфекциозни заболявания се засилват. Мъжете са склонни да изпитват еректилна дисфункция. Може да се усети и появата на оток, камъни в бъбреците, ускоряване хода на туморните процеси. Изключително важно е да спазвате добра интимна хигиена в този ден и да не пиете много течности.

22 – Луна в Козирог и в квадрат със Слънце

Може да има чувство на дискомфорт при хора с метеорологична зависимост, кръвното налягане през деня е нестабилно. Погрижете се за коленете (особено менискусите). Възможни проблеми с костите, които стават по-чупливи. Има болки в гръбначния стълб, китките. Дерматози, всякакви кожни заболявания, включително на нервна почва, се влошават. Запек и задържане на течности в тялото ще измъчват по-голяма част от жените.

29 – Пълнолуние. Луна в Овен

Раздразнителността, агресивността и безразсъдството се увеличават. Необходимо е да се пазите от наранявания на главата и лицето. Очните заболявания се засилват (най-негативно периода се отразява на дясното око). Изключително важно е да се контролира кръвното налягане. Вероятността някои да пострадат от инфаркти и инсулти се увеличава, могат да възникнат и вегетативни кризи. Рискът от странични ефекти от лекарства нараства, не е желателно да започвате приемане на нови, непознати лекарства. Изваждането на зъбите е строго противопоказано – ще бъде трудно да се спре кървенето.

30 – Луна в Овен в опозиция с Марс

Има висок риск от обостряне на заболявания на главата, зъбите (особено на горната челюст). Негативно влияние и върху далака има тази конфигурация на Луната. Болестите, свързани с кръвоносната система и мозъчното кръвообращение могат да се влошат. Струва си да се намали натоварването на очите, но е възможно и необходимо да изберете очила и да проверите зрението си. Безсънието може да се преодолее или, обратно – да се появи повишена сънливост.

Източник: woman.ru

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *