Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дилян: Спонди Гард ми помогна много при прищипан нерв

Дилян от град Шумен разказва как Спонди Гард му е помогнал при прищипан нерв на гърба

Дилян за Спонди Гард

Здравейте, аз съм Дилян от град Шумен и съм на 44 години. Искам да споделя колко съм доволен от продукта и как ми помогна последния път, когато ми се прищипа нерв.

Цял живот работя физическа работа, сега се занимавам със строителство и ремонти на апартаменти. Който е бачкал здраво по строежи, знае, че проблемите с кръста са нещо обичайно в този занаят.

От край време имам доста болки в гърба и все по-често ми се случва да прищипам някой нерв, което направо ме изкарва от строя за 2-3 дни. Когато се случи, аз едвам ставам от леглото, а какво остава да работя.

През годините съм опитвал най-различни мазила и хапчета против болка. Наистина съм пробвал всичко, за което може да се сетите. Също така съм ходил и на чакръкчия много пъти, но струва много пари и не всички са добри, някои не помагат изобщо.

Последния път, когато ми се случи, носех торба с цимент по стълбите нагоре и усетих, че нещо прещрака отзад и много добре знаех какво ме чака. След 2-3 часа вече не можех да мръдна, защото нервът се беше възпалил много.

Бях видял за Спонди Гард в една Фейсбук група преди около месец и си бях поръчал една опаковка превантивно. Реших да опитам, пък да видя дали не съм си набутал парите за нещо безполезно.

Намзах се и веднага почувствах ефекта. Доста по-малко ме болеше. Все едно съм се намазал с болкоуспокояващ крем. Най-хубавото е обаче, че този път прищипаването ми мина доста по-бързо – за ден и половина – два. Много съм доволен от продукта, наистина го препоръчвам! Надявам се и при вас да помогне, както при мен!

Спонди гард
СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *