Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Трудно ли се отказват цигарите? Има начин!

Всички видове рак могат да бъдат провокирани от тютюнопушенето. Но не е само това. Да не говорим за популярната напоследък хронична обструктивна белодробна болест. Оказа се, че и тя е смъртоносна, ако не се вземат мерки навреме. Ако трябва да продължим списъка, то следват сърдечносъдовите заболявания. А според Световната здравна организация повече от 40 на сто от който и да е вид рак е предотвратим, при условие че се избягват рисковите фактори. На всичкото отгоре, с 20-30% нараства рискът от рак на белия дроб и за т.нар. пасивни пушачи, т. е. хората, които не пушат, но са принудени да дишат тютюневия дим.

Оказва се, че в България над 3 милиона души се тровят с цигари. А по-лошото е, че нараства броят на жените-пушачи. Всъщност, и в световен мащаб тенденцията е подобна, фактът че повечето пушачи искат да се откажат от този вреден навик, показва, че това никак не е лесно. Много от опиталите ползват медикаменти, консултации с психотерапевт, други – по-атрактивни методики, но се получава при малко от тях . По-голямата част от тези , които продължават да пушат, близо един от 5 възрастни европейци, действително са мотивирани да преодолеят тази жестока зависимост. Всички т е з и констатации са следствие от новия доклад на Европейския център за контрол и превенция на заболяванията.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79!

Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *