Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Витамин В17 – убиецът на раковите клетки! Топ 10 на храните, в които се съдържа най-много

Какво прави витамин В17 толкова мощен? Днес въпросът остава открит за мнозина: как витамин B17 в кайсиевите ядки успява да убие раковите клетки? Или все пак това е измама и няма антитуморен ефект?

Кайсиевите ядки убиват раковите клетки

Формулата на B17 се състои от глюкоза и циановодород

Тази смес унищожава раковите клетки. Когато една молекула амигдалин срещне ракова клетка по пътя си, тя се разпада на 2 молекули глюкоза, на 1 молекула циановодород и на 1 молекула бензалдехид. Първо, глюкозата навлиза в увредената клетка, след това цианидът и бензалдехидът от глюкозата създават специална отрова, която унищожава рака.

В по-ранните проучвания се предполагаше, че основната борба срещу рака е молекулата на циановодорода.

По-нови изследвания показват, че „убиецът“ на злокачествените тумори е бензалдехидът. Ако се заобиколят всички официални научни термини и се опитате да обясните по прост начин този механизъм, тогава ето какво се случва:

Ракът обича захарта

В ядрата на кайсиевите ядки захарта е заобиколена от цианид. Ракът „изяжда“ любимата си захар и освобождава цианида, който започва да действа едва, когато е в раковата клетка. Природна умна бомба! Когато разберете как работи амигдалинът, става ясно: проблемът не е в токсичността на кайсиевите ядки, а в количеството консумиран B17. От друга страна, дори ако приемате адекватна доза семена, но има твърде много захар в ежедневната ви диета, това може да неутрализира положителните свойства на B17. Ето защо, когато започвате терапия с кайсии, е важно да сведете до минимум приема на захар.

Ползите от този биохимичен процес са спорни в научните среди в продължение на много десетилетия. Но досега, както някои са убедени, това е единственият ефективен метод за борба с онкологичните образувания.

Много лекари се противопоставят на използването на B17 като противораково лекарство, позовавайки се на неговата токсичност.

Ако не можете да си купите от аптека B17, винаги е лесно да го получите от хранителни продукти, които съдържат амигдалин

Повечето хора избират кайсиевите ядки като източник на B17. На вкус те напомнят на бадемите, но са по-нежни. Други храни, в които можете да намерите амигдалин са покълнала пшеница и елда. Въпреки това, преработените зърнени култури (например в брашно) губят своите витаминни свойства. Но термичната обработка на витамин В17 не е опасна – той може да издържи до 300 градуса по Целзий.

Също така си струва да обърнете внимание на малините и къпините, чиито семена съдържат B17

Освен това малините и ягодите съдържат още едно противораково вещество – елаговата киселина. Много домакини правят сладко от къпини, боровинки, ягоди, грозде, като същевременно се отърват от семките. И това е основната им грешка. Именно тези малки зърна съдържат повечето от полезните свойства. Когато ядете ябълки, поне понякога си струва да ядете целия плод – заедно със семките. Тези препоръки са от значение не само за пациентите на онкологичните диспансери. Да помагаш на всички е здравословно и благородно.

Кои плодове са най-богати на витамин В17?

Най-високо съдържание на амигдалин на 100 грама продукт се наблюдава в семките на кайсиите, черешите и сливите.Това са шампиони по количество на В присъствието на витамин С амигдалинът става още по-токсичен. – по 500 mg на 100 g.

В този списък след тях са:

горчивите бадеми, семената на крушите и ябълките, сушените плодове със семена, боровинката, червена боровинка, елдата, къпината, касис, стафидите и зеления грах.

Витамин В17 се среща естествено в над 1200 различни растителни хранителни продукта, които можем да консумираме. Разбира се, най-изразително присъства в кайсиевите ядки.

Телата ни не могат естествено да произвеждат витамин B17, така че за да извлечем ползите от него, трябва да ядем определени храни или да го приемаме под формата на добавка.

Естественият пречистен амигдалин се намира в следните храни:

Сурови ядки като кашу и макадамия и семена като ечемика и просото.

Зеленчуци: моркови, кълнове от боб, целина, боб мунг, боб Лима и маслен боб, кълнове на люцерна, ямс, сладки картофи и маниока.

Да не пропуснем и листните зеленчуци като: спанак, зеленчуци от цвекло, кресон и евкалипт

Основното нещо, което трябва да запомните е, че самолечението не носи ползи за здравето, всички добавки, включително витамин В17, трябва да се приемат само под наблюдението на лекар.

Други ефекти на аминодолин включват понижаване на кръвното налягане и подобряване на здравето на сърцето. Това се дължи на високата концентрация на тиамин и омега-3 мастни киселини, които стабилизират състоянието на целия организъм. Витамин B17 помага за стимулиране на систоличното и диастоличното кръвно налягане в сърцето, като вероятно има превантивен ефект при застойна сърдечна недостатъчност.

B17 може да подобри здравето на черния дроб и да помогне за обръщане на някои от ефектите на автоимунния хепатит, заболяване, характеризиращо се с възпаление на черния дроб

В проучване, при което възрастни мишки са били инжектирани с вирус на хепатит, групата, получаваща B17, е претърпяла значителни промени в растежа на здрави Т клетки и намаляване на заболяването. Витамин B17 е най-известен със способността си да повишава имунната защита на организма. Изследванията показват, че лаетрилът може значително да подобри имунитета, като забавя разпространението на болестта в тялото и убива вредните клетки.

Внимание! Имайте предвид, че в присъствието на витамин С амигдалинът става още по-токсичен!

витамин B17 Leat
Новият B17 Комплекс Форте съдържа екстракт от кайсиеви ядки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Витамин В17 – убиецът на раковите клетки! Топ 10 на храните, в които се съдържа най-много

  1. Илиян Инджов каза:

    Да разбирам ли че ако ям горчиви кайсиеви ядки не трябва да употребявам витамин С?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *