Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кремена: ТИ ЛАЙФ ми помогна при следродилен тиреоидит

Кремена разказва своята история за борбата със следродилен тиреоидит и как ТИ ЛАЙФ й е помогнал да пребори състоянието.

Здравейте, аз съм Кремена на 36 години от град Шумен. Искам да разкажа на читателите на сайта за моя случай.

Родих началото ноември месец миналата година. За мой късмет раждането на тези години мина напълно безпроблемно и Господ ме дари с красиво и здраво малко момченце. Моите беди обаче започнаха след това.

След около месец забелязах, че имам страшна липса на енергия. Постоянно се чувствах уморена. Освен това станах много раздразнителна, забелязах също, че косата ми пада повече от обикновеното.

Разбира се, като млада майка, аз трябва да обръщам внимание на здравето си. Вече имам да се грижа и за бебе. Тръгнах по прегледи, но така и не намираха причината, докато не отидох на ендокринолог. Той откри, че имам рядкото състояние, наречено следродилен тиреоидит. Лекарят ми обясни, че това се наблюдава при около 10% от жените, след като родят.  Също така, че при 50% от тези, които го получат, може да се задържи за цял живот.

Докторът беше добър и ме успокои, и ми препоръча да наблягам на определени хранителни продукти и да избягвам други. Мина още месец и не забелязах особено подобрение, дори с диетата, която спазвам.

Сега обаче реших да взема допълнителни мерки и се разрових из интернет. Попаднах на ТИ ЛАЙФ и ми направи добро впечатление, защото съставът му е основно билков и природен. Реших да си поръчам и да пробвам. Помислих си, че няма да ми навреди, а ако помогне ще се радвам. Честно казано нямах големи надежи.

Започнах да пия ТИ ЛАЙФ и още след първата опаковка имаше осезаема разлика. Умората ми бе намаляла, а косопадът ми почти спря. Показателите на щитовидния хормон са се подобрили, а аз продължавам вече втори месец да пия добавката. Обикновено състоянието продължава по-дълго, но или имам късмет, или ТИ ЛАЙФ наистина ми помогна.

Това е моята история, надявам се да ви е била полезна и интересна!

ТИ ЛАЙФ (капсули)
2 на цената на 1: ТИ ЛАЙФ (капсули) – при намалена функция на щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *