ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Маргарита: Спонди гард е най-доброто средство срещу прищипан нерв!

Маргарита споделя как гелът СПОНДИ ГАРД й помага при прищипване на нерв

маргарита за спонди гардЗдравейте, аз съм Маргарита от град София и искам да споделя с всички колко съм доволна от СПОНДИ ГАРД.

Не знам как да започна, но ще се опитам. Моят проблем не е от скоро. От дете имам гръбначно изкривяване – торако-лумбална сколиоза, ако трябва да съм по-конкретна. С времето не правех нищо, за да подобря състоянието си, а освен това все ми се налагаше да седя седанала и гърба ми се изкривяваше. Седене седнала в училище, после вкъщи, за да уча, после в университета, а след това и на работа до ден днешен.

Неправилната ми стойка не ми правеше проблеми до скоро. Започнах да усещам напрежение в средата на гръбнака, след работния ден. Но със старание и концентрация върху позата си, успях да спра дискомфорта. Въпросът е, че изникна друг проблем.

Почти всеки е прищипвал нерв и знае каква е болката. На мен ми се случи за първи път преди около 2 години. Болката е мъчителна и сковаваща. Тогава си спомням, че едвам ставах от леглото, за да отида до тоалетната. Предписаха ми противовъзпалителни лекарства и се оправих напълно за 2-3 дни.

След два месеца ми се случи отново, а след това пак и пак. Гръбначното ми изкривяване  стана причина за често прищипване на нерви. Следователно редовно ми се налагаше да пия въпросните силни противовъзпалителни лекарства, които са тежки за огранизма.

Това ме накара да потърся алтернативен метод за облекчаване на болката и възпалението. След малко ровене в интернет попаднах на СПОНДИ ГАРД.

Поръчах си и при следващото прищипване се намазах. Честно казано съм удивена от резултата. При намазване успокоява болката, а след 2-3 дни употреба изчезва и възпалението, без да се налага да се тъпча с вредни хапчета. Много съм доволна от продукта и бих го препоръчала на всеки. Облекчението е моментално и не остава петна по дрехите и завивките. Заслужава си!

спонди гард гел
СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

спонди гард

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *