Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колко ефективна е магнитотерапията?

Според констатациите от изследвания и на експерти в областта, ако магнитните продукти за модерна терапия са предназначени и използвани правилно, те могат да бъдат много ефективни и не представляват риск за здравето. Когато се използва правилно, магнитотерапия може да намали подуването от навяхване на глезена за по-малко от няколко часа. Въпреки това, може да отнеме няколко седмици, преди да има забележимо облекчение от по-тежко или хронично състояние, като артрит. Това изисква по-последователно използване.

Биомагнитите са много по-сложна материя, отколкото повечето хора осъзнават. Аспекти като размер на магнита, напрегнатост на полето и полярност, колко магнита се използват за покриване на дадено място и продължителността на времето, за което се използват, са само няколко от многото фактори, които трябва да бъдат отчетени.

Тези магнитни изисквания се променят в зависимост от вида и тежестта на здравословното състояние, колко време съществува, и използваните магнити. Има и различни категории магнитни продукти за модерна терапия, включително бижута, ортопедична подкрепа, възглавници и одеяла и електро-магнитни устройства. Някои са по-ефективни от други.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *