ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Змийският лапад премахва огнищата на псориазиса

Змийският лапад, който в народната медицина е известен още като змийско грозде или змийска хурка, расте във влажни и гористи места, покрай потоци и реки из цялата страна. Използват се грудките, които се вадят през есента или пролетта. Има противовъзпалително, регенеративно, обезболяващо, кръвоспиращо и бронхолитично действие. Използва се при бронхити, язвена болест, пясък в бъбреците и пикочния мехур, емороиди, псориазис, подагра.

Не бива да се употребява при хора с чернодробна и бъбречна недостатъчност. Грудките в сурово състояние са токсични, но след варене губят отровното си действие

Дозиране и начин на употреба: нарязани грудки се киснат една нощ в студена вода в съотношение 1:100, приема се по 1 ракиена чаша 20 мин преди ядене 3 пъти на ден. Билката е отровна и лечението се провежда под лекарски контрол.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *