БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ИНФАРКТЪТ АТАКУВА В 6 СУТРИНТА !!!

Ако сте в рисковата група, имайте предвид следното:

В 6 ч. сутринтаинфаркт. Рискът от инфаркт и инсулт започва да нараства от в сутринта, а повечето пристъпи се случват около 10 ч. преди обяд.

В 7 ч. сутринта – подагра. Руски изследователи твър­дят, че максималната концентрация на пикочна киселина в кръвта на човека се проявява в 7 сутринта.

В 8 ч. сутринта – алергия. Алергичните симптоми най-силно се проявяват именно сутрин.

В 9 ч. мигрена – най-опасният интервал е между 9 и 10 сутринта.

В10 сутринта – артритните болки. Ставните болки се засилват сутрин вследствие на ниската активност през нощта. Затова си вземайте противовъзпалителни лекарства с бавно действие, преди да си легнете вечер.

В 1 ч. след обяд – това е идеалното време за спор­туване. Температурата на тялото е достигнала своя пик, мускулите са снабдени с кръв повече от когато и да било.

В 2 след обяд – идеалното време за прием на лекар­ства против астма.

В Зч. след обяд – най-много и най-вече по това време се проявяват паническите атаки и безпокойствата.

В 4 ч. след обяд – максимално се проявяват симпто­мите на простудата, като хрема и кашлица например. Това е свързано с хормони, задействани в процеса на производ­ство на антитела, които се борят с инфекциите.

В 5 ч. вечерта – остеоартрит. Най-добре е да си взе­мете лекарството против него в ранния следобед.

В 7 ч. вечерта – киселини. По принцип те могат да се появят по всяко време, но изследване показва, че при пове­чето хора този симптом се проявява най-често вечер.

В 9 ч. вечерта – стомашната язва. Тя най-много боли по това време заради особеностите на храносмила­нето. Пийте хапчета от групата на антагонистите на Н2-рецептора.

В 10 ч. вечерта – екзема. При 7 от всеки 10 човека точно по това време се наблюдава влошаване на състояни­ето при хора, страдащи от възпалителни кожни болести.

В 11 ч. вечерта – пиковото време за бъдещите майки. Един от факторите са хормоните, друг – състояние на максимална отпуснатост на тялото по това време на денонощието.

В 4 ч. сутринта – астматичните пристъпи най-често възникват точно в ранни зори.

Изследването е разработено от руски специ­алисти.

ЗАПОМНЕТЕ ОЩЕ НЕЩО!

Високото кръвно прaви хората неадекватни

Хората с повишено кръвно налягане по-трудно разпознават емоциите в откъслечните фрази или по лицата на други хора. Специалисти от Университета Клемсън констатирали, че потиснатите емоции им пречат да реагират адекватно на емоционалните прояви. А това се превръща в причина за понижаване продуктивността на работата. Появяват се проблеми в общуването с околните. Още по-лошо е това че човек с високо кръвно не може правилно да прецени опасностите и попада в рискови за живота ситуации.

Авторите на изследването заявяват, че повишеното кръвно може да провокира депресия и биполярни разстройства.

Как точно се случва инфарктът:

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “ИНФАРКТЪТ АТАКУВА В 6 СУТРИНТА !!!

  1. Pingback: Китайска зодия – МАЙМУНА

  2. Pingback: Симптоми на предсърдното мъждене, при които трябва да биете тревога… | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *