Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Възможно ли е да излекуваме бронхит със сок от лук?

Бронхитът е състояние, характеризиращо се с възпаление на тръбите на белите дробове. Това състояние се проявява, когато вируси, бактерии, тютюнопушене или определени екологични вещества предизвикат реакция в организма, което кара бронхите да станат червени, да се възпалят и в крайна сметка да са много болезнени. Симптомите на бронхита са: кашлица със или без присъствието на храчки, болка в гърдите, отделянето на жълти или зелени храчки и задух. Има два вида бронхит: острия бронхит, е когато възпалението на бронхите трае за много кратък период от време и често се дължи на вирусна инфекция. Хроничния бронхит е състояние на хроничен излишък на храчки в дихателните пътища. Хроничният бронхит може да продължава с години. В много от случайте болният страда и от задух дължащ се на свиване на бронхите и изменения в сърцето.

Въпреки, че е най-добре да се посъветвате с лекар за да ви лекува има и някои неща, които може да направите у дома за да се справите с бронхита. Като начало е добре да спрете да пушите и да избягвате места на които се пуши. Освен това е важно да получите адекватна и допълнителна почивка, кокто и да се увеличите приема на течности. Има и няколко природни средства за лечение на бронхит. Половин чаена лъжичка куркума на прах се слага в една чаена чаша прясно мляко, разбива се и се пие от тази смес два или три пъти дневно. Това трябва да се прави на празен стомах преди ядене.

Друг вариант за лечение на бронхит е като се използва смес от джинджифил, пипер и карамфил. Тази смес трябва да се използва три пъти дневно примесена с мед или под формата на чай. Лукът е друг вариант за лечение на бронхит по естествен начин. Взема се една чаена лъжичка прясно изцеден сок от лук по един път дневно. Лукът помага, като втечнява храчките и това прави отхрачването по-лесно.

Тези естествени методи на лечение са използвани векове наред за лечение на бронхит. Не е нужно да провеждате лечение на заболяването само с алтернативна медицина, може да изпробвате и някои от природните средства за лечение на това заболяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Възможно ли е да излекуваме бронхит със сок от лук?

  1. Pingback: Празът е народно лечение срещу пясъци в бъбреците | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *