Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-ефективното средство за борба с хремата от проф. Мермерски

Проф. Мермерски ни дава безценни съвети как с природни средства да се справим с хремата и досадните неразположения

Зимата е в разгара си. Ежедневно сме подложени на студ и вятър, които често причиняват неприятни настинки. А най-досадното при настинките е хремата.

Ето защо проф. Мермерски ни дава отлично средство за борба с хремата, разкриха ТВ7 и ПИК.

Най-успешното средство за преодоляване на хремата е тинктура, получена от смесването на пчелен клей в чист спирт. След като сместа стане хомогенна, можете да капнете по няколко капки от този чудодеен лек върху две тампончета.

prof-mermerski
Проф. Мермерски и неговото ефективно средство против хрема

След това ги сложете във всяка една от ноздрите си. Само за броени минути хремата ви ще спре, гарантира проф. Мермерски.

Тази смес ни помага не само при борба с хремата. Тя е изключително полезна и при лечение на болно гърло, при възпалени венци, лош дъх.

Можете да разтворите отново няколко капки от тази магична тинктура в чаша вода и с нея да жабурите устната си кухина. Така ще се убият болестотворните микроорганизми, които причиняват възпалението и болките в гърлото.

Проф. Мермерски сподели още, че грипните заболявания най-ефективно се лекуват с билките мащерка, жълт кантарион и босилек. Сварете този букет от ароматни и лечебни растения в 1 литър вода и към отварата прибавете малко чист пчелен мед.

Но не бива да се прекалява с този чай, тъй като прекомерната му консумация може да причини неразположение у лекуващия се.

Накрая проф. Мермерски посъветва всички, които искат да подсилят своята имунна система през зимата, да консумират повече моркови. А ето и една уникална зимна рецепта. Настържете два моркова и глава червено цвекло.

Объркайте добре и прибавете малко сол, зехтин и оцет. С тази изключително вкусна салата ще подсилите имунитета си и ще се преборите с вирусите и настинките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *