Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Два моркова и бяла ряпа са достатъчни за повишаване на защитните сили на организма

Една бяла ряпа, два моркова и три парчета праз лук се мелят в машинка за мелене на месо (или в подходящ миксер) изцежда се около една чаена чаша сок. Изпива се на глътки на два или три пъти през деня. Лечението продължава две седмици. Действа добре и при анемия.

Вана с трина (цветчета, семена, листа, стръкове, оронени от копите сено, особено от балканско). 200 г трина се варят в три литра вода около 20 минути. Охладената и прецедена отвара се прибавя към водата за къпане. Трината за тези вани рано на пролет може да се вземе от плевници, в които е имало сено.

Вана с овесена слама: 250 г предварително нарязана слама, се варят в два или три литра вода около 30 минути. Охлажда се и се прецежда. Отварата се излива във ваната. Лежи се спокойно в продължение на един час.

Една стиска корени от валериана се залива с кипяща вода и се вари 30 минути, после съдът се оставя захлупен още толкова време. Отварата се прецежда и се излива във ваната. Температурата на водата е 38- 39 градуса. Остава се във ваната докато е приятна.

Един корен хрян ( дълъг десет сантиметра), настърган на ситно, 3- 4 ябълки, обелени и нарязани на ситно, и една супена лъжица мед се размесват добре на пюре. От него се маже на филия хляб и се изяжда. Дозата е за два дни.

Два или три стръка червен кантарион се заливат с 500 мл вряща вода и се варят 20 минути. Отварата се прецежда и след като изстине се пие по една кафена чаша три пъти на ден преди хранене.

Една супена лъжица цвят от синя тинтява и една супена лъжица цвят от жълт кантарион се заливат с 300 мл чист зехтин. Сместа се поставя в стъклена бутилка, запушва се добре и се оставя да престои на тъмно място около 40 дн. От масления извлек се взема всяка сутрин по една чаена лъжица преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *