Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СКАНДАЛНО! Българска лекарка продава в Китай човешки ембриони!

Историята е истинска, макар че много хора няма да повяр­ват, че е възможно това да се случи. Преди 6 години правих интервю със семейство лекари-гинеколози, което се беше върнало от Пекин. Двамата медици парадираха с много пари, непрекъснато пътуваха по света, сменяха колите си една след друга, купиха си имот на Ривиерата. Казаха ми, че няма нужда да работят, защото са осигурени до края на живота си, че и още толкова. Попитах това семейство откъде имат толкова много пари, наистина ли заплатите на китайските лекари могат да ги направят богати? Не, отговори ми жената, заплатите там са нормални, но аз имах щастието да се включа в търговията с човешки ембриони, а в този бизнес се плаща много скъпо.

Няма да разказвам за това колко дълго не бях на себе си от разказа на тази гинеколожка. Беше ужасно да чуя, че има хора, които се хранят с човешки ембриони по на няколко месеца. И че има пазар за такава стока,

Нашенката работела в клиника, където на ден се извършвали по десетина аборта. Извадените ембриони се съхранявали в хладилна чанта и вечерта отивали на пазара. Колкото по-пресен бил ембрионът, толкова по-скъпо струвал. Заедно с ембриона се давал и специален документ, в който се съдържали данни за годи­ните и здравословното състояние на майката. „Деликатесът“ според нашенката се харчел от 1500 до 2000 долара парчето. На масата се предлагал печен или задушен, и то тогава, когато гостите са много специални, или тези, които са го приготвили, не могат да си имат деца.

Според семейството родни гинеколози в това няма нищо нередно. Още повече, че през последните няколко години в Ки­тай започнали да правят и лекарства от мъртвите деца. Така или иначе, децата, които умират, стават на пръст, заключи философски нашенката, а с лекарствата, които се правят от тях, ще спасят много човешки животи.

Желязна логика!

Ако не се отнасяше за деца…

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *