Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЗАФРИЛА (Zafrilla) – за страдащите ендометриоза жени

Лекарственият продукт ЗАФРИЛА (Zafrilla) е предназначен за страдащите от болки жени, предизвикани от изместване на тъкан от вътрешната повърхност на матката на необичайно място. Страданието се нарича ендометриоза. Лекарството съдържа хормона прогестаген диеногест.

Това лекарство не се продава свободно, а само срещу рецепта, изписана от гинеколог, тъй като при определени обстоятелства може да предизвика сериозни нежелани странични реакции.

За кои жени ЗАФРИЛА (Zafrilla) НЕ е подподящ за прием?

  • При жени със склонност да образуват съреци – тромбоза на краката или белодробна емболия.
  • Ако са имали сърдечен пристъп, инсулт или ангина пекторис.
  • При диабетици с увреждане на кръвоносната система.
  • При преживяно тежко чернодробно заболяване.
  • При жени със доброкачествени или злокачествени тумори в черния дроб в миналото.
  • Ако са имали необичайно вагинално кървене.
  • Ако са алергични към някои от веществата в това лекарство.

Ако по време на лечението със ЗАФРИЛА (Zafrilla) се прояви някое от описаните горни състояния веднага спрете да го пиете и потърсете съвет от гинеколог.

Внимание! По време на лечението със ЗАФРИЛА (Zafrilla) не трябва да приемате абсолютно никакви контрацептиви, независимо под каква форма са. А също и да ядете грейпфрут или да пиете сокове от този плод. При повечето от жените, приемали това лекарство, се наблюдават промени в кървенето по време на менструация.

Какви вещества съдържа лекарството ЗАФРИЛА (Zafrilla)?

Всяка една таблетка съдържа по 2 мг диеногест, което е активното вещество в този медикамент. Освен това в състава му влизат още лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, прежелатинизирано царевично нишесте, магнезиев стеарит, кросповидон (тип А), повидон К-25 и талк.

Дозировка: За възрастни жени обичайната препоръчителна доза е по 1 таблетка на ден. Но винаги приемайте лекарството ЗАФРИЛА (Zafrilla) ТОЧНО както ви го е предписал вашият гинеколог.

Съхранение: Това лекарство е добре да се съхранява във фабричната му опаковка, за да се предпазва от преките слънчеви лъчи. Дръжте го винаги далече от достъпа на деца.

Производител и носител на разрешението за употреба: Gedeon Richter Pic. – Унгария.

Средна цена на лекарството ЗАФРИЛА (Zafrilla) с марката GEDEON RICHTER в аптеките 40-41 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *