Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може да излекуваме глистите в червата с тиквени семки и мед

300 г обелени тиквени семки се счукват и се смесват със 100 г мед. Изяждат се на гладно. След три часа се дава очистително и се прави клизма. На децата се назначават по малко количество семки 75- 150 г.

Тиквеното семе се използва срещу панделковидни и кръгли чревни паразити. Употребяват се както пресните така и сухите семки.

Всеки ден се изпива по една чаена чаша прясно мляко, в която е прибавена счукан чесън.

Една или две глави чесън се счукват на каша, слагат се в кафена чаша и се долива вода догоре. Пие сутрин преди ядене след като се прецеди. Допълнително се прави лапа на корема с листа от праскова.

Половин чаена лъжица жълта тинтява кисне осем часа в 400 мл вода, течността се прецежда и се приема три пъти дневно от 60 до 120 мл според възрастта.

Две супени лъжици чубрица се варят в 250 мл вода след като се охлади, отварата се прецежда и се пие студена три пъти на ден по една кафена чашка.

На децата (при детски глисти острици) се дават по десет петнадесет а на възрастните до 20 – 30 обелени тиквени семки, на които непременно трябва да се остави фината ципа. Семките трябва да се сдъвкват много добре. След един час се изпива по малко една чаена лъжица рициново масло. Така се лекува и тения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *