ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Полезни съвети за увеличаване на потентността при мъжете

Много от мъжете по цял свят непрекъснато се тревожат как да увеличат потентостта си и либидото. Не може обаче да бъдат намерени подходящи отговори на тези въпроси, тъй като има фактори, които влияят един на друг и оказват влияние на потентността и либидото при мъжете.

Ако и скате да увеличите потентността и либидото си е добре да спазвате следните изисквания.

  1. Правете секс редовно редовният сек повишава потентността, подобрява мъжкото либидо и се отразява благотворно на качеството и количеството на спермата.
  2. Хранете се правилно и здравословно. Правилното хранене също е от съществено значение за повишаване на мъжката потентност и либидо.
  3. Яжте храни, които подобряват потентността. Продуктите, които подобряват потентността трябва да съдържат фосфор /мляко, слънчогледови семки, бадеми, фъстъци, орехи, кафяв ориз, яйца, чесън, раци, говеждо, агнешко месо, гъби, стафид/, цинк /най-богатия на цинк хранителен продукт е стридата, но пресните стриди са много скъп продукт затова на тяхно място може да се взима виагра/. Витамин Е / съдържа се в хранителни продукти като пшеница, трици, зърнени храни, ядки, соеви зърна и др./
  4. Алкохолът може да спомогне за увеличаване на мъжкото либидо също така обаче да допринесе и за упадъка му. Всичко зависи от получената доза. Допустимата доза за един ден е чаша вино или бутилка бира. Много е важно тази доза да не се надвишава.
  5. Наднорменото тегло може да намали потентността при мъжете и затова е много важно да следите теглото си дори, ако е необходимо да прибегнете до лечение.
  6. Нервното напрежение и стресът също не се отразяват благоприятно на потентността и либидото. Мъжете трябва да се научат да се справят и с двата проблема, а за това може много да им помогне спортът.
  7. Здравословният сън е гаранция за повишаване на потентността и либидото. Постоянното лишаване от сън може да се отрази зле на потентността и не само върху здравето като цяло също.

Ако всички тези неща не помогнат може да се използват хапчета за увеличаване на мъжката потентност. Хапчето може да бъде взето 30 минути преди секс, а ефектът от него е с продължителност от 4 до 36 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Полезни съвети за увеличаване на потентността при мъжете

  1. Pingback: Виагра не изхабява мъжете | Лекува нет

  2. Pingback: Д-р Весела Николова: 10 на сто от бездетните двойки търсят донор на сперма! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *