Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако ви тресе треска спешно вземете следните билки…

–          Седефче: използват се изсушени стръкове от седефче. Вземат се 25 г от билката и се варят 15 минути в половин литър вода. Отварата се оставя да се утаи, прецежда се и се пие студена 3 пъти на ден по една кафена чашка преди ядене.

–          Червен кантарион, жълта тинтява, водна детелина, люляк. Вземат се равни количества корен от жълта тинтява, листа от люляк, стръкове от червен кантарион и водна детелина (по около 1 супена лъжица). Смесените билки се варят 10 или 15 минути в половин литър вода. Течността се прецежда, оставя се да изстине и от нея се пие по една малка кафена чашка 3 пъти дневно половин час преди ядене.

–          Червен кантарион, пелин: вземат се 7 стръка червен кантарион и 1 стрък пелин, нарязват се на ситно и се варят 15- 20 минути в 1 литър вода. Отварата се прецежда и от нея се пие по една кафена чашка сутрин обед и вечер преди ядене.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *