Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да премахнем досадната телесна миризма и да се справим с потенето с помощта на билките?

–          Някой хора се потят твърде обилно и без извършването на интензивни физически усилия. Това състояние е познато като хиперхидроза и може да засегне отделни участъци или цялото тяло. Симптомите се изразяват в излъчване на неприятна миризма от тялото, независимо от поддържането на лична хигиена. Изпотяването е обилно, с лепкава пот, която се отстранява трудно. Понякога това е признак за наличие на друго заболяване затова е добре да потърсите лекарска консултация.  Възможни причини са затлъстяване, бъбречни кризи, метаболитни разстройства. Лечението чрез билки включва употребата на лавандула, салвия, лайка и липа.

–          Няколко изпитани рецепти: една чаена лъжичка лайка се запарва за 10 минути в 300 г вряща вода. Получената отвара се пие по 3 пъти на ден.

–          Смесват се и се разбъркват внимателно по една чаена лъжица мента, една чаена лъжица цвят от липа, една чаена лъжичка лавандула. Билките се заливат с 250 мл вода. Сместа престоява 10 минути, след което се прецежда и се пие по 3 пъти на ден на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да премахнем досадната телесна миризма и да се справим с потенето с помощта на билките?

  1. Pingback: Защо се получава неприятната телесна миризма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *