Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки помагат при ларингит

–         Камшик: вземат се 100 г сушени листа от камшик и се варят в един литър вода докато течността намалее с една трета. Получената отвара се прецежда, подслажда се с пчелен мед и с нея се прави гаргара.

–          Дюля: две чаени лъжички семена от дюля се заливат с една чаена чаша вода и се оставят да киснат няколко часа. След това течността се прецежда и от нея се пият по две или три супени лъжици 3 пъти дневно.

–          Очанка: приготвя се запарка от две супени лъжици надробени стръкове от очанка и половин литър вряща вода. След като поизстине, течността се прецежда. Приема се по половин чаена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

–          Лук: изпичат се 4 или 5 глави лук, обелват се, смачкват се и се смесват със половин супена лъжица пудра захар. С топлата каша се прави компрес на гърлото и така се преспива.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *