Воювайте с първите признаци на депресия

депресияТова, че не виждате перспективи пред себе си е състояние, което навестява много хора в различни периоди на живота им. И в него няма нищо особено.

Но у вас това е продължило повече от обичайното. Това са първите признаци на настъпваща депресия. Ето защо се посъветвайте с психотерапевт. Той ще направи анализ на вашите мотиви и постъпки.

Има случаи, когато още от детинството родителите обвиняват детето си че е мързеливо, и че нищо не иска да постихне в живота.това по-късно се запечатва като поведение. Никой освен вас не може да измени живота ви и да прогони тягостното чувство, че не виждате нищо радостно. Опитайте най-напред сам да си поставите задача, макар и малка, но такава, която все пак да ви се нрави. И задължително започнете да се занимавате с някакъв спорт-плаване, каране на велосипед, туризъм. Дори и да не ви се иска отначало. Много скоро ще забележите подобрение в настроението си и своята работоспособност.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *