Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на безплодие чрез акупунктура

Акупунктура е поставянето на много тънки игли в специални акупунктурни точки по тялото. Тези точки може да регулират начина по който тялото функционира. Акопунктурата помага и при проблеми засягащи плодовитостта.

Акупунктурата е била използвана в продължение на векове за лечението на безплодие най-често с в комбинация с билкови лекарства. Акупунткурата съчетана с определени билки може успешно да излекува заболявания като ендометриоза, тазова възпалителна болест и др. Доказано е, че акопунктурата подобрява работата на яйчниците и функцията на фоликулите, както и увеличава притока на кръв към ендометрума.

Акупунктурата е подобна на физическата терапия, при нея пациентите се лекуват от 3 до 4 месеца преди да предприемат оплождане инвитро например. Доказано е, че този период  има най-добър терапевтичен ефект. Обикновенно повечето спонтанни аборти се случват в рамките на първите три месеца от бременността и затова лечението с акупунктура се провежда именно тогава за да се предотврати възможен спонтанен аборт.

При акупунктурата съществуват и някои рискове. Например, ако не се използват правилните акупунктурни точки при лечение има риск от спонтанен аборт . Добрата новина е, че може да използвате акупунктура за лечение на безплодие дори и да приемате някакви лекарства, тъй като това не оказва никакво влияние на мекаментозното лечение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечение на безплодие чрез акупунктура

  1. Pingback: Д-р Любомир Бойчев: Вече и от Румъния идват в Тутракан за ин витро | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *