ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Върнах си младежкото кръвно с помощта на Демир Бозан

Демир Бозан

Здравейте. Казвам се Илия Ставрев и съм от Ихтиман. Работя като механик в местна фирма и поддържам машините. Работата е доста натоварена, често се налага спешно да поправя поредната машина, а в стремежа си да се справя с графиците, не ми остава много време за почивка.

През последните месеци имах доста грижи около работата си и започнах да вдигам кръвно. Заедно с него обаче ми изчезна и апетитът и не исках нищо да ям. Съпругата ми и синът ми сериозно се тревожеха за мен, защото освен по едно кафе с цигарата сутрин, друго не консумирах цял ден.

Един ден вдигнах кръвно и на работа. Много високо. Колегите настояваха веднага да се прибера или да извикат линейка, но аз упорито се противях. Тогава един от тях ми сипа някакъв чай и ме накара да го изпия. Светна ми пред очите дотолкова, че да се обадя на сина ми, да ме прибере. На другия ден пак отидох на работа, въпреки протестите на жена ми, а колегата ме чакаше с термос в ръка.

Този ден пих две или три чаши от чая, но до вечерта нямах проблеми с кръвното. На другия ден – също. И така цяла седмица. Попитах колегата, какъв е чаят, който ми дава, а той отговори, че е билкова комбинация на име Демир Бозан. Помолих го и на мен да ми вземе един пакет от него и на другия ден ми донесе цяла кутия. Сега жена ми всеки ден ми приготвя от него и винаги е спокойна за кръвното ми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *