Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо разведените жени излизат с женени мъже

След като са останали разочаровани от предишен брак, повечето жени не бързат да завързват сериозни взаимоотношения

жени
Може да има няколко причини за това. Нека разберем кои са те.

Те не искат нищо сериозно

Жената с лош брак и труден развод може да се почувства морално изтощена и депресирана. Тя е преживяла толкова много, че развива временна алергия към традиционните семейни ценности. Затова дава приоритет на лесните, ненатоварващи връзки или т. нар. „приятелство с екстри“.

Защо разведената жена предпочита женени мъже?

Защото те с голяма степен на вероятност няма да искат сериозна връзка – вече си имат такава у дома. Една разведена жена подсъзнателно е стигнала до този извод, след като е решила да има афера с женен мъж.

Те (женените мъже) идват „готови“

Жененият мъж е чист, спретнат, мирише добре, дрехите му са в добро състояние, изгладени и почти винаги е избръснат или пък се грижи за брадата си – с една дума, жененият мъж е поддържан. Тази грижа, разбира се, е осигурена от семейния живот: у дома, като правило, той ще има вкусна храна, изпрани дрехи и уютен кът, където може да си почине от суматохата на работата. Такъв любовник е свикнал с женската обич и знае как да угоди на жената – той вече е научен. Това използва разведената любовница! Макар и временно. Защо да изгражда всичко наново, ако „войникът“ вече е превърнат в „генерал“ от някой друг?

Те (разведените жени) си отмъщават

Вътрешно повечето от тях не могат да простят предателството на бившия си съпруг. Поради тази и други подобни на нея причини такива жени избягват всякаква сериозност във връзката и се опитват психологически да си отмъстят. С други думи, да бъдат в различна роля, заемайки мястото на фаталната жена, която навярно е била причина за развода. Като правило, след като изпитат силна психическа болка, те се връщат към търсенето на здрави взаимоотношения със свободен мъж и отново се стремят да изградят семейство.

Заблуждават се

Горчивото разочарование заради проваления брак дава основание на любовницата да вярва, че тя определено няма да преживее още едно разочарование. Сега тайната на успешния семеен живот е разкрита и магията е открита! Слушайки оплакванията на женения си любовник, наслаждавайки се на епитетите, които той използва по адрес на омразната съпруга и досадния семеен живот, любовницата започва да си мисли, че това вече не може да й се случи… Отървала се е. Научила си е урока… И често се превръща в „спасител“ на такъв мъж, мечтаейки да го „открадне“ от жена му и да изгради с него всичко наново.

Повишаване на самочувствието

Има дами, на които им е много приятно, когато чуждите съпрузи им обръщат внимание. Това до известна степен повишава самочувствието им. Причината за такова поведение на жената е нейната вяра, че мъжът не обича жена си, а е щастлив само и единствено с нея.

Да не забравяме чисто плътския аспект

Докато е неприемливо и забранено, хвърчат искри. Ако той действително напусне жена си или партньорката си, за да направи тази връзка постоянна, любовницата трябва да е готова за някои усложнения. Като за начало мъжът веднъж вече е изневерил, така че как би могла да е сигурна, че няма да се случи пак? И сексът може бързо да се превърне в разочарование, след като той – бившият любовник, вече е на разположение.

Ами тактиката? Как го правят?

Независимо дали искат обвързване или просто секс, любовниците имат редица тактики – от пренебрегване на настоящия партньор (ти заслужаваш някой по-добър, нещо квалитетно като мен ) до демонстриране на желани качества, които липсват на настоящия партньор (тя е студена и безчувствена; аз обаче съм топла, жизнена и любяща). Някои започват с „примамка и замяна“, като първоначално предлагат секс без никакви ограничения, надявайки се че мъжът ще стане привързан и зависим и няма да е в състояние да живее без нея.

Всички тези предимства обясняват защо женените мъже представляват интерес за разведените (и не само) жени. Интересното е, че около 25% от подобни романси могат да завършат със сватба. Но струва ли си разведената жена да си губи времето само заради едната гола надежда? Не винаги е възможно да се даде недвусмислен съвет. Може би трябва да поговори с психолог, който ще разреши вътрешните ѝ проблеми и силното желание да примами поредния чужд съпруг.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *