ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецептата на лечителя Джи Ган Ша помага при 100 болести

Рецептата на лечителя Джи Ган Ша е толкова ефикасна, че няма да е пресилено ако кажем, че помага при 100 болести

рецептата
Затова наричат рецептата на лечителя, който е роден в Китай през 1956 година, универсално средство за лечение на много заболявания.

Джи Ган Ша е регистриран акупунктурист в Канада. Също така практикува и Тай Чи. Обявен е за водещ акупунктурист на Световната здравна организация. Написал е повече от 20 книги, включително десет бестселъра на Ню Йорк Таймс , като например „Чудеса за изцеление на душата: древна и нова свещена мъдрост, знание и практически техники за лечение на духовното, менталното, емоционалното и физическото тяло“, която е продадена в повече от 300 000 копия след излизането си през ноември 2013 г.

Някои храни имат многостранно лечебно въздействие върху тялото. Например алое вера, мед, канела и лимон. Те се отличават със своя уникален химичен състав. Ето рецептата на лечителя Джи Ган Ша, която представлява универсален лек от четири съставки.

Джи Ган Ша

Това природно лекарство се състои от 4 продукта, известни със своите ползи за здравето. Говорим за алое, лимон, канела и мед. Всеки от тези компоненти съдържа широка гама от витамини, минерали и други вещества, необходими и полезни за организма.

Рецептата на китайския лечител Джи Ган Ша, която помага при лечение и за превенция на много болести

Може да се използва при възстановяване след прекаран инсулт, ако има проблеми с бъбреците, както и почти всички заболявания на стомашно-чревния тракт. Когато се приема вътрешно алое вера има отлично въздействие върху кожата. Затова напитката, която се получава ако направите рецептата Джи Ган Ша е показана и при наличие на обриви, пъпки чиито произход не е много ясен, екзема и псориазис.

Пчелен мед

Медът е безценен източник на витамини и минерали. Това са витамини В комплекс, витамини К, Е, С, А.

Медът е полезен за храносмилателния тракт и действа като:

– леко слабително;
– при язва на стомаха и дванадесетопръстника.
– подобрява функцията и изпразването на червата;
– при гастрит с всякаква киселинност;
– при заболявания на черния дроб, далака, жлъчния мехур.

Медът има положителен ефект върху обмяната на веществата. Използва се като подсилващо средство при изтощен и отслабен организъм.

Канела

Извлечена от вътрешната кора на малко вечнозелено дърво, кората на дървото се обелва и се поставя на слънце да изсъхне, където се навива на рула, известни като пръчици канела. Канела се предлага и в прахообразна форма.

Смята се, че канелата има много лечебни и успокояващи свойства и се използва често в китайската народна медицина. Отличителният мирис и вкус на канелата идва от етеричните масла, съдържащи се в кората, наречени канелен дехид. Цинамалдехидът проявява антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства.

Канелата има пребиотични свойства и поддържа здравето на стомаха. Консумацията на канела е свързана с краткосрочно намаляване на кръвното налягане. Освен това намалява кръвната захар и риска от диабет тип 2.

Лимон

Лимонът е богат източник на витамин С. Подсилва имунната защита, предпазва от вируси и бактерии, активира заздравяването на рани, помага за инхибиране процесите на стареене, прочиства от токсични агенти, действа в производството на хормони и понижава кръвното налягане .

Алое вера

Сокът от алое вера има противовъзпалителни, антибактериални, холеретични, против изгаряния и заздравяващи раните свойства. Нормализира функционирането на храносмилателните жлези, подобрява апетита и засилва имунната реакция на организма.

Алое ще помогне при:

– Гастрит;
– Стомашна язва;
– Злокачествени новообразувания (забавя тяхното развитие);
– Артрит;
– Възпаление (например в храносмилателния тракт).

В допълнение, алое вера:

– Оптимизира кръвната захар, холестерола и кръвното налягане;
– Насърчава алкализирането на тялото;
– Предотвратява образуването на камъни в бъбреците;
– Предпазва от стрес;
– Ускорява заздравяването на рани.

Рецептата на китайския лечител Джи Ган Ша е приятна на вкус и ефикасна при много заболявания

Нужни са следните съставки:

– натурален мед – четвърт литър,
– алое – 4 големи листа,
– лимон (лайм) с кора – 2 бр.
– равна чаена лъжичка смляна канела.

Технология на приготвяне

Отделя се гела от листата на алое вера, измиват се лимоните и се прекарват през месомелачка.
Смесват се всички горепосочени компоненти и се слагат в блендер. Филтрира се сместа, поставя се в стъклен буркан и се покрива с капак. Съхранява се в хладилник.

Начин на приложение

1 ч.л. се взима сутрин и на обяд след хранене (в рамките на 7 дни). След това се приема по три чаени лъжички (сутрин обед и вечер) в продължение на 7 дни.

След първия курс се прави пауза за 1 седмица и ако е необходимо се повтаря приема на това естествено лекарство.

Така приготвената смес се съхранява в хладилник за един месец

Източници: www.bbcgoodfood.com, ayzdorov.ru

алое вера с джинджифил
100% чист неразреден гел от алое вера, получен при ръчна декортикация на листа от алое с екстракт от джинджифил

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *