Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Депресията и стреса – основните виновници за проблемите с потентността

Причините за проблеми може да са психогенни (депресия, стрес, тревога, натрапчи­ви мисли), но може да бъде и заболяване, за което дори не подозирате: диабет, високо кръвно налягане или сърдеч­носъдови проблеми.

При смущения в ерекцията или липса на сексуално жела­ние е необходимо да се отне­сете към проблема с цялата му сериозност и да се обър­нете към специалист-уролог, който да определи причината за състоянието. Най-често еректилната дисфункция е показател за наличие на се­риозен здравословен проблем и медицинската намеса е на­ложителна. Диабетът, както високото кръвно налягане и заболяванията на сърдечносъ­довата система, нарушават функцията на малките кръво­носни съдове, което води до сериозни смущения в сексуал­ната функция на мъжа,

Внимание!

За развитието на проблема до­принася и нездравословният начин на живот: недостатъчна физиче­ска активност, тютюнопушене, алкохол, употреба на стероиди, неправилно хранене, недоспиване. Медикаменти от групата на антидепресантите или средства, понижаващи кръвното налягане, също могат да доведат до загуба на потентността. Други лекарства причиняват липса на еякулация или отсъствие на сексуално же­лание. Затова точната диагноза е важна за лечението на заболява­нето и за възстановяването на по­тентността. Само квалифициран специалист може да предложи ком­плексно лечение, което гарантира успех в 98% от случаите.

Лечението, насочено към подобряване на сексуалните възможности, изисква професио­нален под­ход. Уро­лозите са лекарите, специали­зирали в решаване пробле­мите на мъжката потент­ност. На тяхно разположение са иновативни методи, пре­цизна медицинска техника, съвременни средства, които успешно се справят със със­тояния на:

  • смущения или липса на ерекция;
  • преждевременна еякулация;
  • както и проблеми с простатата – аденом на простатната жлеза, простатити.

Всеки пациент преминава преглед и комплекс от изслед­вания. Терапията, която се назначава, зависи изцяло от индивидуалните показатели възраст, оплаквания, здра­вословен статус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Депресията и стреса – основните виновници за проблемите с потентността

  1. Pingback: Лекарствата се използват само в краен случай при нощно напикаване | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *