Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всичко за здравето на мъжа: контролните прегледи са важни

Известна мъжка слабост е нежела­нието да ходят на лекар. Причината за мъжките болести и по-краткият им живот някои учени смятат, че се крие В нежеланието на мъжете да ходят на лекар. За мъжете по принцип същест­вуват само две ос­новни заболявания – едното си отива само, а другото е нелечимо. Така че, защо трябва да ходят на лекар? А ле­карят им е нужен, за да им помогне да се справят с тези проблеми, за които повечето мъже дори и не подозират за съществуването им, да се открият в по-ранен етап ида се спре развитието на опасните заболявания.

Въпреки това, нашите смели герои се страхуват и се тревожат като деца. Само при вида на бялата престил­ка им се повишава кръвното налягане, получават сърцебиене, присвива ги стомахът. Може би е подсъзнателен страх от това, че в лекарския кабинет ще трябва да си свалят маската от лицата?

Нали са ги учили, че истинският мъж не трябва да издава слабостите си – така се възпитават момчетата, още докато са с пелени.

КАК МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ?

Не си струва да опитвате да хване­те съпруга си за ръка и да го отведете насила в кабинета на лекаря. Това до­пълнително ще подкопае увереността му в себе си и ще служи като повод за шеги на опашката пред лекарския каби­нет. Може би си струва да потърсите други начини да го приучите да ходи на лекар?

ВНИМАНИЕ!

Шоколадът е признат за „най-добрия прия­тел на жената“, но той е вкусен афродизиак. Последните проучвания сочат, че освен кофе­ин и захар, които имат незабавно (макар и временно) ободряващо действие, шоколадът съдържа и мек стимулант за централната нервна система, който повишава настрое­нието. Мормонът на щастието“ действа релаксиращо и намалява задръжките.

За Lekuva.net – вестник „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *