Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Зеленият чай помага при изгарянето на излишните мазнини

Започването на диета при много хора е доста трудно начинание. Плановете, които си поставяме преди да започнем една диета много често се убъркват. За щастие, науката се е опитала да ни улесни, като е открила кои са храните и напитките, изгарящи мазнини. Тях може да консумираме без да спазваме определен диета-план. Тези храни и напитки могат да ви помогнат да изгорите ненужните мазнини по тялото си стига да ги включите в менюто си.

Ето и кои са тези храни и напитки и как действат те:

Храните съдържащи витамин С. Тъй като тялото се нуждае от витамин С, за да изгори ненужните мазнини, трябва да добавите към диетата си храни богати на витамин С, за да помогнете на метаболизма си и да изгорите по-бързо натрупаните ненужни мазнини в своето тяло. Храните богати на витамин С са: портокали, ананас, грейпфрут, лимони, лайм, зелени чушки, червено, чушки, и т.н.Тези храни освен, че ще изгорят ненужните мазнини по тялото ви са също и вкусни и с по-малко калории.

Храните с високо съдържание на фибри. Когато ядете повече храни богати на фибри стомахът си „мисли”, че е по-пълен отколкото е в действителност. Храните богати на фибри са боб, моркови и такива с високо съдържание на влакна. Консумацията на такива храни дори и само сутрин може доста да ви помогне в борбата с излишните мазнини.

Пиенето на зелен чай. Зеленият чай съдържа кофеин и със сигурност консумацията на зелен чай е много добро средство за изгаряне на натрупаните мазнини по тялото ви. Зеленият чай е мого мощен стимулант, помагащ на тялото ви да се справи с проблема дори и без да правите никакви други усилия.

Консумацията на млечни храни. Според проследни проучвания, консумацията на млечни храни са най-новите продукти изгарящи мазнини. Изследванията са показали, че консумацията на 2-3 чаши нискомаслено мляко или на няколко порции нискомаслено сирене или кисело мляко спират производството на хормона calcitrol виновен за образуването на мазнините по тялото ни.

Консумация на горещи и пикантни храни. Когато ядете пикантни храни или люти чушки изгарянето на мазнините в тялото ви става по-бързо. От лютите чушки например се отделя вещество спомагащо за подобряване на метаболизма в организма ви, а от там това води и до изгарянето на натрупаните нежелани мазнини.

Пийте много вода. Водата помага на тялото да се отърве от натрупаните токсини и вредни химични вещества, виновни за забавянето на метаболизма. Чрез пиенето на 6-7 чаши вода на ден подобрявате храносмилането си и може да бъдете сигурни че всичко, което не трябва да бъде в тялото ви се елиминира. Този прием на вода също ще помогне да се чувствате сити по-дълго, което позволява да ядете по-малко и да губите повече тегло.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *