Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стресът води до натрупване на коремни мазнини

За повечето от нас, загубата на коремни мазнини е много трудно начинание, в действителност мазнините на корема се губят най-трудно точно на тази част от тялото ни. За да премахнете коремните мазнини може да последвате следните съвети:

Правете редовно физически упражнения. За да имате добри резултати при опитите си да премахнете коремните мазнини имате нужда от аеробни упражнения. Тези упражнения помагат да изгорите мазнините, които са натрупани в тялото. Освен, че ще ви помогнат да премахнете мазнините, които сте натрупали ще оформите много добре и мускулите по тялото си. Оформянето на мускулите ще ви помогне да не трупате мазнини, тъй като те ще подобрят метаболизма ви. Това е така, защото мускулите се нуждаят от повече калории на ден отколкото мазнини.

Променете размера на порциите си. Научете се да ядете храна, която ще достави точното количество калории на ден за да имате необходимата енергия и да ви помогне това количество калории за загубата на коремните мазнини. За жените количеството калории, които трябва да приемат за един ден е 1200, а за мъжете 1800.

Премахнете от диетата си простите въглехидрати, които се съдържат в храни като хляб, макаронени изделия, ориз и захар те могат да доведат до по-бързото наддаване на тегло и съответно до по-бавното сваляне на излишните килограми.

Яжте храни богати на протеини. Протеините помагат да се чувстваме сити и запазват нивото на кръвната захар стабилно. Така, че яденето на храни богати на протеини е чудесен начин за справяне с коремните мазнини. Изследванията показват, че замяната на част от въглехидратните калории с калории от протеини помагат за загубата на по-голяма част от теглото.

Почивайте повече. Последните проучвания показват, че липсата на достатъчно сън пречи на свалянето на килограми. Липсата на достатъчно сън може да ни направи склонни към лоши хранителни навици.

Необходимо е, ако искате да свалите коремните мазнини е да намалите стреса. Загубата на коремни мазнини става по-трудна, ако сте под голямо напрежение. Стресът кара мозъка да освободи кортизол, което ако се случва редовно може да причини напълняване. При много хора това напълняване е именно в областта на корема. За да се справите със стреса правете упражнения или медитирайте.

Яжте редовно през целия ден. Най-важното е да не пропускате закуската. Първото хранене за деня помага за подобряване на метаболизма ви, което е важно при загубата на коремни мазнини. Експертите препоръчват храненето да е през три часа за да има по-голям ефектпри свалянето на коремните мазнини. Най-важно е да знаете, че не е добре да се храните три часа преди лягане, тъй като метаболизмът се забавя значително докато спим и е много трудно да се изгорят калориите. При някои хора това да не ядат три часа преди лягане е достатъчна стъпка за изгарянето на мазнините около корема.

Всички тези съвети могат да ви помогнат при загубата на коремни мазнини. Важно е да знаете обаче, че загубата на мазнини от тялото ни без значение дали са на корема или на други места изисква търпение и постоянство.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *