ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Демир Бозан помогна на сестра ми да бъде отново самостоятелна

Демир Бозан Здравейте, пише ви София Стефанова. Пиша това писмо по молба на сестра ми, Татяна, с което искаме да изразим нашата благодарност на Демир Бозан и на хората открили и разработили сайта му, благодарение на който аз научих за нея.

Сестра ми е по-голяма от мен – на 53 г. е. Не е омъжена и живее сама. Изненадах се, когато тя се обади от болницата и ми каза, че получила инсулт. Кака живееше добре, нямаше много тревоги, не пиеше, не пушеше, не преяждаше. Бих казала дори че живее здравословно.

След инсулта кака не можа да се възстанови напълно, предписаната физиотерапия не помогна. Инсултът не засегна говора и мисълта, но се обездвижи лявата й страна.
Беше много трудно и на двете, освен мен, тя си нямаше никого, мама и тате отдавна са покойници. Само аз й бях останала и в добро и в зло. След болницата я взех да живее у нас, тесничко стана, но не можех да оставя сестра си сама в такъв момент. Помагах й с каквото мога. Правихме и упражненията, които ни посъветваха лекарите.

Доста време мина, а нямаше подобрение.

Съвсем случайно в интернет попаднах на сайта на Демир Бозан – тайната билка на ходжите. Там прочетох страшно много писма на реални хора със снимки и имена, на които Демир Бозан е помогнал. Веднага се обадих и поръчах. Нямаше какво да се чудя.
Три месеца след нашето откритие кака можеше сама да се обслужва, да извършва макар и малко трудно и бавно елементарни дейности.

Ние не се отказвахме, продължавахме терапията с Демир Бозан. Вчера станаха 6 месеца и кака се кани да се прибира у дома.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *