Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С Демир Бозан татко се възстанови на 90%

Демир БозанЗдравейте! Аз съм Карина Тотева от Мелник.

Започнах да правя отвара на татко с Демир Бозан 5 седмици след инсулта. Баща ми е на 64 години. Получи хеморагичен инсулт. Беше в кома 10 дена. Лекарите не даваха големи надежди за неговото възстановяване. Преди да започнем лечението с Демир Бозан, татко едва си помръдваше пръстите на дясната ръка, останалата част от тялото му беше неподвижна.

Освен двигателни, татко имаше и проблеми с паметта.

След като напусна интензивното отделение, можехме спокойно да му даваме Демир Бозан. С мама му приготвяхме отварата и му я давахме три пъти дневно.

Нямаше вълшебен резултат, в началото не усещахме никакво подобрение. Чак след един месец татко започна да движи ръката си, чухме и гласа му. Лекарите не можеха да повярват на неговото възстановяване.

След шест месеца с Демир Бозан, татко отново можеше да шофира, можеше да говори нормално и да върви, по-бавно отпреди, но абсолютно сам, без помощ. Спокойно мога да твърдя, че баща ми се е възстановил на 90%.

Всеки може да си поръча Демир Боза по телефона или по електронната поща. Силно и горещо го препоръчвам на всеки, на който му предстои възстановяване след инсулт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *