ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С Демир Бозан страховата невроза е в миналото

Демир Бозан Здравейте! Аз съм Аглика Красимирова, на 28 год., от гр. Пловдив.

Преживях една цяла серия от неприятни случки, които в крайна сметка ми докараха страхова невроза. Безпокоях се от всичко, постоянно настроението ми се променяше, никой не можеше да ме понася, това важеше и за мен самата.

Непрекъснато се самобичувах за поведението си, но то беше по-силно от мен и не можех нищо да направя. Мислех, че полудявам – както виках на детето, след малко ми ставаше жал за него и започвах да роня крокодилски сълзи и да се извинявам за случилото се. Започнах да се омотавам в собствените си настроения и нямаше да се измъкна от тях, ако не беше Демир Бозан.

Бях на предела на силите си, когато съседката кака Таня ми донесе едно пликче с билки. Каза ми, че това ще ме успокои, обясни ми и как да си я приготвям. Тя щяла да се погрижи да ми донесе още, това бяха думите й, преди да си тръгне.

Започнах много отговорно и съвестно да си правя отварата, както ми беше обяснено. Още преди да се беше изчерпало количеството, което кака Таня ми донесе, вече имах значително подобрение.

Чак когато кака Таня дойде да ми донесе новото пакетче с билки, разбрах какво съм пила – билковата комбинация Демир Бозан.

Сега благодарение на съседката и Демир Бозан отново се чувствам човек, не изпадам в истерии, спокойна и уравновесена съм, без да изпитвам страх.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “С Демир Бозан страховата невроза е в миналото

  1. Faruk каза:

    ami v aptekite ne se li prodava tova lekarstvo zashtoto i az imam strahova nevzora i men mi e oshte v na4aloto no men i glava me boli ot strahova nevroza postoqno glavobolie polu4ava li se ako znae nqkoi da mi kaje ?

  2. Тони Нанева каза:

    Здравейте,
    много четох за билковата комбинация на Демир Бозан.Имам проблеми с холестерола и кръвната захар и бих била благодарна ако ми кажете как мога да си поръчам тази билкова комбинация.
    Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *