Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

10 ефективни начина да си върнете съпруга след изневяра

Въпросът дали наистина си заслужава да върнете съпруга си след изневяра няма еднозначен отговор. Хората са различни, любовта между тях – също

изневяра
Искате ли да си върнете мъжа след изневяра? Тези 10 съвета ще ви помогнат!

Някои жени решават да напуснат завинаги неверния съпруг. Други остават да живеят примирено в сянката на поредната изневяра. Има и такива, които твърдо са убедени, че трябва да си върнат любимия. Може ли да сте сигурни, че тактиката ви за връщане на неверника ще проработи? Да, ако се възползвате от тези 10 съвета.

Така, вече сте разбрали, че съпругът ви е имал извънбрачна афера. В пристъп на гняв решавате да разкъсате хубавите му дизайнерски дрешки и да разбиете любимата му кола с бейзболна бухалка. Не бихте искали и нищо повече от това да му извиете врата с голи ръце. Приливът на адреналин е осезаем. И все пак се сдържате, знаейки, че в крайна сметка ще ви обявят за истерична и луда жена – каквото и да направите, както и да постъпите… Да, наясно сте, че трябва да заемете позиция. Но как, въпреки всичко, да запазите разума и достойнството си непокътнати?

Можете да го направите като използвате тези 10 доказано ефективни начина да върнете съпруга си след изневяра

1. Спрете да се грижите за мръсното му бельо

Нека неговата любовница бъде удостоена с честта да изпере боксерките, с които е бил при нея. Вие сте жена, а не мъченица. Запазете тази роля за Исус.

2. Малко, по-малко, още по-малко, никакъв секс

Разбира се, че ако сексът липсва в семейното ложе, той ще си го получи от някъде другаде, при положение, че все още продължава да ви изневерява. Но мъжете искат да знаят, че ще си го получат и у дома. Затова, докато преживявате информацията, че съпругът ви е бил или продължава да бъде неверен, не мислете, че ако правите секс с него, по магически начин ще си го върнете. Няма как да стане. Мъжете могат да правят секс и да останат напълно равнодушни. Не е така при жените, особено при жена с конфликтни емоции. Освен това не бихте възнаградили непослушно куче с лакомство, нали?

3. Разкажете историята си на всеки, който е готов да ви изслуша

Да, изглежда контраинтуитивно, но това е бърз начин да се предотвратят мълниите на слуховете. Всички знаем, че хората обичат да клюкарстват. Затова бъдете първоизточник, а не разстроен слушател. Най-добрата защита е атаката. Ще се почувствате по-добре да говорите за онова, през което преминавате. Така или иначе, свободното споделяне на проблема (без да ставате досадни) е нещо като безплатна психо терапия.

4. Съберете войските си

Станете сержант на собствената си армия. Съберете подкрепа. Имате приятели, имате познати, имате и роднини. Облегнете се на тях. Все се е случвало и вие да им окажете подкрепа, когато те са имали нужда, нали? Е, сега е техен ред. Не сте слаба, изолирана и самотна, и съпругът ви трябва да знае това.

5. Пазете вашите общи приятели (и откраднете част от неговите)

Това по същество е като да нарисувате мишена върху гърдите му. Така светът ще узнае, че дори и приятелите му смятат, че той е негодник.

6. Изглеждайте страхотно

Спомнете си всички онези дни, през които лицето ви е приличало на балон, заради сълзите, които сте изплакали. И всички онези нощи, през които сте будували заради самообвиненията и унижението, което буквално е спирало дъха ви… Диета, козметик, фитнес, ново хоби, спа-екскурзия с приятели – това е вашият дар от боговете. Сега е вашата златна възможност да свалите онова нежелано тегло, което сте решили да сваляте още след раждането на бебето. Нищо, че това същото бебе скоро ще отиде в някоя гимназия или техникум… Направете си косата, гримирайте се и добавете няколко секси нови тоалета в гардероба си. Току-що сте преживели травма и сте оцелели. Наградете се! Заслужавате го!

7. Чувствайте се страхотно

Няма по-голяма сила от това да се чувствате добре. Заразително е и хората, правилните хора, истинските и добри хора, ще бъдат привлечени към вас, а и вие към тях. Откриването на изневяра ви прави уязвими. Използвайте времето конструктивно, за да преоткриете интелигентната, независимата и красива жена, която сте.

8. Не просто се усмихвайте – смейте се от сърце!

Вярно е, няма по-добро лекарство от смеха, колкото и голямо клише да е това твърдение. Усмихвайте се, карайте и хората около вас да се усмихват и да се смеят от сърце, дори и сред тях да е неверника, заради който само преди няколко дни сте се усмихвали през сълзи. Сега е времето да му докажете и покажете, че никой друг, освен вас, не може да бъде господар на настроението ви.

9. Пазете чистота!

Почистете къщата. Направете го възможно най-скоро. Вие живеете в дом, а не в бардак. Да, депресията заради изневярата ви е направила немарливи към онова, което се случва около и с вас, но това не може да продължава вечно. Ако и двамата сте заинтересовани да спасите брака си, тогава продължете с пазенето на реда и чистотата в общия ви дом.

10. Продължете нататък!

И никога не поглеждайте назад. Не сте презряна жена. Вие сте жена с достойнство. Не забравяйте, че никой никога няма да ви уважава, докато вие не започнете да уважавате себе си – най-малкото вашия неверен съпруг.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *