Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ОПТИК ТОТАЛ / OPTIC TOTAL

Съдържа сух екстракт от европейска боровинка, витамини С и Е, цинк, лутеин, бета-каротен

Предназначение

Съставките на ОПТИК ТОТАЛ подпомагат нормалното функциониране на зрителните органи и съдействат за съхраняването на добро зрение. Витамините Е и С в комбинация с цинка предпазват окото от оксидативен стрес. Добавените компоненти лутеин и боровинков екстракт оптимизират храненето на тъканите и забавянето на стареенето на клетките. Бета-каротенът е лесно и пълноценно усвоявана форма на витамин А, която също допринася за добро състояние на зрението.

ОПТИК ТОТАЛ се препоръчва като продукт за профилактика против умора и изчерпване на енергийните запаси при продължителна работа с компютър, при лошо осветление; за професионални шофьори; за хора, които са изложени на интензивно слънчево греене. Добавката съдейства за оптимизиране на кръвоснабдяването в зрителния апарат и намалява риска от преждевременна проява на дегенеративни промени в очите. Добър вариант за предотвратяване на глаукома и катаракта.

Ускорява възстановяването след офталмологични процедури, при преумора или боледуване.

Как се приема

Препоръчителният прием е една таблетка дневно – по време на хранене или непосредствено след това, с вода. Продължителност на приема – един месец.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени реакции на свръхчувствителност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ОПТИК ТОТАЛ не се прилага при алергия към някоя от съставките на добавката.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Продуктът не е подходящ за деца и подрастващи под 18 години.

ОПТИК ТОТАЛ не е подходящ за пушачи.

Ако потребителят приема и други добавки и витаминни комплекси, задължително трябва да се отчете съдържанието и дозата на идентични компоненти.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за участие на ОПТИК ТОТАЛ в лекарствени взаимодействия с негативни последици за здравето на потребителя. Независимо от това всяко съвместяване с други добавки или лекарства трябва да се обсъди предварително с лекар, за да се избегнат нежелани странични ефекти.

_____________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 13.90 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *