Албена: ГЕНОТРОН ми помогна да спра болките в ставите!

Албена от Сливен  споделя как е успяла да пребори ставните болки с помощта на ГЕНОТРОН

Албена Сливен Отзив

Здравейте, казвам се Албена Лазарова и искам да споделя с читателите на lekuva.net , как успях да се справя с мъчителните болки в коленете.

Първо, трябва да си призная, че не живея по най-здравословния начин. На 54 години съм, имам наднормено тегло и работя на бюро вече повече от 20 години. Навярно именно застояването и трупането на килограми е довело до състиянието ми.

С течение на годините кантарът започна да показва все по-големи цифири и постепенно започнаха болките в коленете. Първоначално бяха слаби, но положението започна да се влошава. Разбира се, потърсих консултация със специалист.

Лекарят ми каза, че това най-вероятно са остеоартритни проблеми и също така, че за тях няма специфично лечение. Започнах да пия болкоуспокояващи и да се мажа с предписание мазила, но ефектът от тези медикаменти бе само временен. Започнах да спазвам диета, с която да сваля килограми и да правя упражнения за раздвижване с надеждата, че тези усилия ще облекчат състянието ми по-дълготрайно.

Имаше известно подобрение, когато свалих близо 15 килограма с нисковъглехидратна диета и раздвижвах коленете си редовно, но макар и в по-лек вариант неприятните усещания продължиха.

Започнах да се ровя из мрежата в търсене на алтернативно лечение за болките си. Попаднах на множесто илачи и рецепти, част от които имаха  известен ефект, а други си бяха чиста пробра небивалици, които не искам да коментирам дори. На път да се откажа от билковите предложения за проблема си, поднах на ГЕНОТРОН. Казах си, че най-вероятно няма да има особен ефект, но все пак реших да прежаля 40 лева и да опитам.

От опита си с хранителните добавки съм наясно, че трябва да мине известно време, за да има осезаем ефект от тях. За това не очаквах да забележа резултат бързо, но за моя изненада след първата седмица болките бяха значително по-слаби, а след втората седмица бяха почти изчезнали.

Изглежда, че корена от глухарче наистина има ефект. Ако имате подобни оплаквания, Ви съветвам да изпробвате ГЕНОТРОН, добавката определено подейства при мен!

Албена, 54 г.

Генотрон отстранява причините за ставния дискомфорт

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *