Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 изненадващи приложения на водата за уста – за какво помага?

При кои здравословни проблеми можете да използвате вода за уста?

Водата за уста има широкоспектърна употреба. Тя може да ви е полезна в доста сфери.

1. Така например можете да вземете памучен тампон и да го напоите с вода за уста. По този начин ще имате свеж и ароматен тампон за почистване на лицето. Разбира се, не трябва да почиствате лицето си ежедневно с вода за уста. Това може да стане в извънредни случаи, когато нямате специален лосион за почистване на лицето.

водата за уста
За какво помага водата за уста?

2.Можете спокойно да използвате водата за уста за дезинфекция на четката за зъби.

3. Водата за уста доказано помага и при груби пети. Хора, които са изпробвали този метод, са категорични, че резултатът е много добър. Достатъчно е всяка вечер да напоявате памучен тампон с вода за уста и да втривате в петите си. Не след дълго ще забележите, че този проблем е изчезнал. Петите ви ще станат гладки и със сигурност ще бъдете доволни от резултата.

4. Водата за уста помага при лечение на мазоли и кокоши тръни.

5. Можете да използвате този продукт за дезинфекция на тоалетната. Вероятно това предложение ви изглежда доста разточително, но това съвсем не е така. Несъмнено по този начин ще постигнете дълготрайна дезинфекция на повърхността на тоалетната чиния. Освен това ще запазите свежестта й за по-дълго време.

6. Водата за уста предотвратява пърхота.

Водата за уста притежава антигъбични свойства. За да предотвратите появата на пърхот, смесете вода с вода за уста (съотношение 1:1). След като измиете косата си с обикновен шампоан, нанесете сместа върху скалпа си. Оставете да подейства 4-5 минути. Изплакнете.

7. Справя се идеално с гъбичките по ноктите и краката. В подходящ съд смесете две равни части оцет и вода за уста. С помощта на памучен тампон нанесете от сместа върху засегнатите зони. Повтаряйте тази процедура поне по 2-3 пъти на ден. След около две седмици ще забележите подобрение.

Източик:obekti.bg,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *